Nnywellness.com

Slik deaktiverer du Dodge dynastiet sikkerhet


Dynastiet ble introdusert til det amerikanske markedet erstatte dodges mellomstore bilen, 600. Ligner andre innenlandske biler produsert i 1980 og 1990-tallet, dynastiet tilbys en alarm som en tilleggsfunksjon. Standard fabrikken alarm betjenes via fjernkontrollen, gjør det enkelt å armen og Deaktiver ved behov.

Instruksjoner

• Trykk uskadeliggjøre på tastaturet alarm. Hvis du har feilplassert tastaturet, bare slå den nøkkel counter klokken i døren for å låse opp bilen. Som andre biler produsert samtidig, har Dodge dynastiet egne taster på dør og tenning. Kontroller at du bruker riktig nøkkel, ellers får du ved en feiltakelse angi alarmen av.

• Se under førerens side delen av dashbordet for alarmboksen svart. Finne vippebryter som overstyrer alarmen på den sorte boksen. Sett tenningsnøkkelen i tenningen og slå den frem slik at batteriet slås på, men bilen ikke starter. Deretter Vend vippebryter for å deaktivere alarmen.

• Slå tenning nøkkel frem en hakket og vende veksleknappen bytte tilbake på plass for å aktivere alarmen. Deretter låse bilen dører og trykk på tasten på tastaturet for å aktivere alarmen.