Nnywellness.com

Hvordan en iPhone-ID


Hvordan en iPhone-ID

Mens det er sant at de ulike gjentakelsene av Apples iPhone smartphone har unike funksjoner og visuelle kamper, er det godt å manuelt identifisere modell av telefonen i en mer offisielle måte. Å vite hvordan å identifisere iPhone modellen kan gjøre det enklere å arbeide med telefon eller Web-basert teknisk støtte, og lettere å unngå å kjøpe en etterligning enhet. Alle iPhone-modeller har unike identifikatorer som gjør det enkelt for deg å fortelle en fra en annen.

Instruksjoner

• Undersøke iPhone avslutning. IPhone 5s er tilgjengelig i grå, sølv eller gull, mens 5c er tilgjengelig i blått, rosa, gul, grønn eller hvitt. 5 kom bare i svart eller hvitt, som gjorde 4 og 4s.

• Sjekk modellnummeret. Alle iPhone har et modellnummer inngravert i deres bakpanelet. Kryssreferanse modellen med en liste over kjente modeller å fastslå hvilken telefon du ser på.

• Se etter forskjeller. IPhone 4 og 4s har en sølv metall band rundt kantene, men 5s og 5c ikke. IPhone 4 og 4s har en glass bakpanelet, mens 5 og 5 c har aluminium og plast, henholdsvis.

• Se formen på telefonen. IPhone 3 hadde avrundet rygg, iPhone 4 serien hadde en mer firkantet design, 5c er litt avrundet rygg og 5 og 5s er mer firkantet.

• Slå på iPhone og forsøke å fullføre en programvareoppdatering. Apples nyeste telefonen operativsystem, iOS 7 er tilgjengelig bare på iPhone 4 og senere. Hvis du ikke oppgraderer til iOS 7, forut iPhone 4 serien.

Tips og advarsler

  • Hver iPhone har unike identifikatornummer som gjelder ikke bare for modellen, men på enkelte enheten. Du finner din ved koble iPhone til datamaskinen, åpner iTunes, velger iPhone på "Enheter" drop-down i øvre høyre hjørne av vinduet og deretter klikke serienummeret som vises i ruten "Sammendrag".