Nnywellness.com

Vise egenskaper av Samsung SPH M800 telefonen


Samsung Instinct SPH-M800 er en mobiltelefon utgitt eksklusivt for Sprint nettverksbrukere i 2008. Instinkt bruker CDMA-teknologi, og kobles til 850 og 1900 frekvenser. Instinkt har en bar-stil design og en berøringsskjerm. Instinkt kobles til Internett, og har ulike media og organisatoriske funksjoner.

Kall og varsling

Konferansesamtaler er tilgjengelig, hvis du ringer det første partiet og deretter plassere en annen utgående kall koble sentrumspartiene. Instinkt har også høyttalertelefonen mulighet for Handsfree snakke. En samtaletidtakeren vises på skjermen og ringer ID verk for samtaler. Instinkt støtter ringetoner med opptil 72 stemmer. Du kan velge forskjellige voluminnstillingene, inkludert "stille" eller et vibrerende varsel.

Organisasjon

Instinkt har vekkerklokke som kan angis med forhåndslastet alarmer eller lydfiler laste ned til telefonen. Den grunnleggende kalkulatoren legger til, trekker fra, multipliserer og deler. Instinkt har en organisatorisk kalender slik at du kan sette inn viktige datoer, møter eller avtaler. Påminnelse-funksjonen vil lydalarm kort tid før en avtale. Instinkt har en Verdensklokke som viser tiden i store byer rundt om i verden. En konverterer og stoppeklokke er også kjennetegnet.

Media

Instinkt har en 2-megapixel digital kameraet med zoom. Bildene er tatt med en maksimal oppløsning på 1600 x 1200 bildepunkter. Kameraet har også video-funksjon. Musikkspilleren støtter filer, så lenge de har MP3, WMA, AAC, AAC, MP4 eller KOZ. Instinkt spilleren har også mulighet for å spille mens du utfører andre oppgaver på telefonen.

Flere funksjoner

Instinkt er Bluetooth-kompatibel, så du kan koble med andre telefoner å sende filer eller et trådløst headsett foreta handsfree-samtaler. Telefonen har en USB-port og en hodetelefonkontakt. Taleoppringing funksjonen kan du anrope parter ved å trykke på en knapp på siden av telefonen og si navnet du vil ringe. Dette fungerer bare når du har registrert navnet tydelig i stemmen din. Du kan definere bilder skal vises når visse folk ringer, eller gi kontaktene dine egne ringetoner.