Nnywellness.com

Hvordan fjerne vann fra en gass Tank


Hvordan fjerne vann fra en gass Tank

Vann i bilens gass tank kan skape store problemer for en bil. Vann forurenser drivstoff og forhindrer den fra brennende som kraftfullt som ren bensin, som forårsaker en kjøretøyets motor å bruker mer drivstoff og drive ineffektivt. Vann kan også korrodere andre deler av bilens motor, særlig stempler og forbrenning kammer. Derfor er det viktig å fjerne forurensede gass fra bilens tank så raskt som mulig.

Instruksjoner

• Skyv en ende av kobber rør inn én ende av en av de 8-tommen-lang gummidekslene. Forsegle området vedlegg med elektriske tape.

• Koble den andre enden av gummi rør til den ene enden av drivstoff primer ballen ved å skyve slutten av røret til ventilen på ballen. Skyv en ende av andre stykke gummi rør inn andre ventilen på den andre siden av drivstoff primer ballen. Forsegle alle vedlegg områder med elektriske tape. Denne enheten vil fungere som drivstoff siphoning enhet.

• Skyv kobberrør inn gasstanken. Skyv røret alle veien gjennom brenselet linjen til du føler det berører bunnen av gasstanken.

• Sted på slutten av gummi røret til en av de tomme gasstanker og klem drivstoff primer ballen. Dette suger gass og vann ut av gasstanken og i går. Fortsett denne prosessen inntil gasstanken er tom.

• Bland 8 oz. flaske tørrgass og de 3 gallons av frisk gass med utvannet gass i gassen kan. Rist kan forsiktig for å sikre at drivstoffet er blandet godt. Hell drivstoff fra gassen kan tilbake til bilens gass tank.

Tips og advarsler

  • Eventuelt bøye nederst kobberrør slik at den passer bedre inn i bilens gass tank. For eksempel hvis gasstanken V-formet, vil du måtte bøye 2 inches på bunnen av røret i 45-graders vinkel å følge konturene av tanken.
  • Ikke plasser drivstoff tilbake til bilens gass tank hvis det er en betydelig mengde vann i gass. Prøv å bruke klar plast gass Når siphoning gassen ut av tanken slik at du kan se hvor mye vann er i gass. Hvis gassen er i utgangspunktet klart, forkaste det fordi gassen ikke vil være nok til å absorbere vannet.