Nnywellness.com

Spray pistol væske tips anbefalinger


Spray pistol væske tips anbefalinger

For å produsere en profesjonell kvalitet maling jobb, må spray våpen være utstyrt med riktig væske tips og nåler. Forskjellige biler krever ulike maling typer; disse materialene kan variere mye i forhold til viskositet. Når en maling materiale er aktivert og redusert, kreves et optimalt nivå av flyt fra spray pistol å fremme riktig nivå av forstøving. Flytende tips og nåler er vesentlige deler av en spray pistol som hjelpe i denne prosessen.

Flytende Tips - 0.034 å 0.044 tommers

Mindre væske tips brukes sammen med en kompatibel nål for å fremme av maling materialer med en lav viskositet. Det tynnere materialet, mer spray pistol må begrense utgivelsen av maling. Flytende tips i størrelse området 0.034 tommer til 0.044 tommer er ideelle for de tynneste produktene på markedet, og er best egnet for bruk av plast primere, gjennomsiktig lakk og blending agenter. Beste nålen for tipsene væske er GTI-413, selv om en kompatibel del kan nok.

Flytende Tips - 0.047 å 0.055 tommers

Som maling øke viskositet størrelsen på væsken tips må øke også. Flytende tips størrelser bestemmes av utgang som passer i spray pistol luft hetten; korrekt diameter må alltid brukes. Flytende tips med diameter på 0.047 tommer til 0.055 tommer brukes hovedsakelig for anvendelse av moderne vannbasert maling materialer som må være tilstrekkelig tynnet for å gi en flat-malt overflate. Riktig forstøving stopper maling cobwebbing eller landing på panelet i en støv-aktig belegg. En GTI-413 nål nok på væske tips området.

Flytende Tips - 0.059 å 0.063 tommers

Klart strøk er mye tykkere i viskositet enn fargene de beskytte, og er laget for å flyte litt etter programmet slik at en flat og robust overflaten er oppnådd. Væske tips mellom 0.059 tommer til 0.063 tommer i diameter er perfekt for Forstøvende tettere kvaliteter klart strøk, og kan brukes med en GTI-413 eller GTI-420 nål. Valg av væske tips med klarlakk avhenger i stor grad enkeltprogram stil maleren.

Flytende Tips - 0.071 å 0.087 tommers

Den 0.071 tommen til 0,087 tommer væske tips størrelse utvalg er den største av alle, og bare skal brukes for de mest tyktflytende materialene. Når den brukes sammen med en GTI-420 nål, tipsene væske er ideelle for bruk av høy-bygge primere, maling syntetiske maling materialer og polymer lakk. Når store væske tips brukes, er det alltid lurt å ha væske kontroll nåleventilen spray maskingevær sår ut til sitt maksimale nivå.