Nnywellness.com

Typer bil vedlikehold


Typer bil vedlikehold

Eie en bil ikke bare kommer med perks av å kjøre din egen bil, er det nok av vedlikehold som må gjøres rutinemessig på en bil. Det er veldig viktig å opprettholde bilen, som som vil forlenge livet og kvalitet av kjøretøyet. Uansett hvilken type eller type bil du kjører, regelmessig vedlikehold som oljeskift og bremsen sjekker skal utføres.

Oljeskift

Noen av mest rutine og regelmessig vedlikehold som bør gjøres på alle kjøretøy er et oljeskift. Fleste mekanikk og service avdelinger ville foreslå å få en olje endring hver 3000 miles, som det bidrar til å forlenge levetiden til maskinen. I tillegg hindre oljeskift stempelringer får stakk og oljen passeringer fra bli koblet. De fleste serviceavdelinger kan utføre en olje endring i omtrent en halv time.

Endre bremsevæske

Kjent som en av de mest forsømte delene av Bilpleie, er det svært viktig for å ha bilen er bremsevæske erstattet hvert år eller to. Endre din bremsevæske vil forlenge levetiden til bremsene, og også sikre at bremsene ikke ikke, spesielt når du trenger dem mest. Når bremsevæske ikke endres, det blir forurenset over tid og kan forårsake bremsene mislykkes.

Tune-Up

En tune-up er en anbefalt vedlikehold prosedyre, som den sikrer bilen og motoren fungerer riktig. Vanligvis utføres motor inspeksjon for å sikre at det fungerer. Det er koblet til en diagnostisk analysator som undersøker drivstoff, tenning og utslipp. Datamaskinskanning kan også gjøres for å kontrollere på bilens elektroniske sensor og eksos systemet slitasje. En tune-up skal utføres om hver 30 000 miles.