Nnywellness.com

Tips for å reparere bilstereo & navigasjon produkter


Tips for å reparere bilstereo & navigasjon produkter

Ifølge Autos.com, bilstereo og GPS kan reparasjon være enkelt eller vanskelig avhengig av systemet og problemet. Derfor er før du investerer i profesjonell hjelp, det en god idé å analysere problemet og se hvis den manuelt kan korrigeres. Årsaker til problemer kan være så enkelt som feilaktig wire forbindelser eller inkompatible lydutstyr.

Forvrengt lyd

Et vanlig problem med car stereoutstyr er forvrengt lyd på høyt volum. Ifølge-Autos.com skjer dette når effekten på radioen ikke er høy nok til å kjøre høyttalerne. Dette kan løses ved å erstatte høyttalerne med de kompatible radioen. En annen løsning er å legge en forsterker til stereoanlegg, som kan kjøpes som en kit på de fleste lyd- eller butikker.

Ingen GPS-signalet

Etter ikke bruker et GPS-system for en periode, er det vanlig at enheten ikke vil plukke opp et satellittsignal når aktivert. Ifølge-Maps4u.com er dette fordi enhetens satellittdata er utdatert. Noen enheter kan huske informasjonen selv, men prosessen er lang. Men er det en måte å øke minnet data. Se brukerveiledningen for instruksjoner som kommandoer kan programmet på enheten slik at prosessen raskere og enheten kan være funksjonelt raskere.

Mangel på radiokanaler

Når en bilradio mottar bare begrenset radiokanaler, sier roten av problemet kan være flere ting, Radioshack. Det kan være et resultat av feil ledningsnett, en problematisk antenne eller en skadet. Først, sjekk antenne krets og rewire det hvis nødvendig, eller erstatte antennen. Hvis radioen fortsatt ikke fungerer, skyldes kan problemet at radioen selv trenger å bli betjent.