Nnywellness.com

Hvordan lage Portable Bass høyttalere


Hvordan lage Portable Bass høyttalere

Portable bass høyttalere er utformet for å gi god bassrespons og portabilitet. Disse enhetene er vanligvis enkelt å koble til en lyd hovedenheten. Bærbare enheter er nødvendig når høyttaler ikke holde på ett sted over en forhåndsbestemt tid. Konsert høyttalere--- eller en høyttaler i en endring miljøet---er vanligvis bærbare. Portable bass høyttalere er ikke vanskelig å bygge på grunn av den økende populariteten av pre-bygget kabinett. Disse vedlegg betyr ikke bekymre deg for å gjøre komplekse lyd beregningene; de er allerede gjort for deg. Du må bare angi høyttaleren.

Instruksjoner

• Angi høyttalerkabinett på et bord. Snu den opp ned slik at bunnen av skapet vender. Montere en trinse på høyre bakre hjørnet og montere en andre trinse bakre venstre i bunnen av kabinettet. Gjenta dette for foran to hjørnene. Dette gjør at skapet å rulle seg det. Disse hjul skal de låste bremser.

• Legge skapet ned slik at høyttaleren åpne vender. Legge subwoofer ansiktet ned og kutte en 24-tommers stykke høyttalerledningen. Stripe 1/2 tommers isolasjon av begge ender. Koble en ende av positive ledningen til positiv terminalen av høyttaleren. Koble den andre enden til midten skruen terminalen av RCA Adapter.

• Koble en ende av svarte ledningen til den negative terminalen på subwooferen, og koble deretter den andre enden av svarte ledningen til utenfor skruen terminalen på RCA plug adapter. Hvis et hull ikke allerede finnes, bore et lite hull for RCA plug adapter. Sikre at kortet kabinett med skruer. Kortet skal slås slik at RCA-plugger er pekte utenfor skapet og skruen terminalene er pekte innsiden av skapet.

• Presse ledningene i skapet og 12-tommers subwoofer i høyttaleren åpner ansikt. Sikre å kabinett med skruer.

• Aktivere stereo og nyt dyp subwoofer lyder.