Nnywellness.com

Hvordan du Derestrict en Roketa 50 cc Scooter


Hvordan du Derestrict en Roketa 50 cc Scooter

Nesten alle 50 cc scootere på markedet i dag har noen form for begrensning på dem på grunn av føderale lover og Roketa modell av sykler er intet unntak. Dypt inne i moped, det er en vaskemaskin som oppretter mellomrom mellom wariatora og foran skivene, forårsaker akselerasjon, ytelse og hastighet å bli bremset. Fjerne denne vaskemaskinen er et utfordrende prosjekt, og krever minst et par timer å gjøre. I tillegg trenger du en innflytelse fastnøkkel eller wariatora holder i verktøyet arsenal.

Instruksjoner

• Fjerne det Roketa kickstand. Fjerne bolten sikre på sykkelen med din pipenøkkel. Du trenger ikke å helt fjerne bolten fra kickstand; etter Løsne bolten noen svinger, burde du være i stand til å trekke kickstand ut av kontakten.

• Fjern plast wariatora saken. Denne saken har tre bolter sikre, og det ligger rett ovenfor kickstand. Forsiktig rykk på plast kantene når bolter er fjernet for å løsne det fra sykkelen.

• Ta ut boltene som fester luft inntaket viften til wariatora. Viften er foran wariatora, og må fjernes for å få tilgang til wariatora. Det er seks bolter i alle; tre øverst og tre på bunnen av viften. Fjerne dem alle.

• Frigjøre skivene hjulet fra hele wariatora systemet. Dette må gjøres en innflytelse fastnøkkel eller en varitor holder. Wiretrekk hjulet vil slå med en vanlig skiftenøkkel. Hvis du bruker en slagskrumaskin, bare fjerne enkelt bolten holder skivene på den. Hastigheten av slagskrumaskin vil fjerne det raskt nok. Når du bruker en wariatora holder, Plasser holderen på wariatora med venstre hånd, og fjern midten bolten med en socket skiftenøkkel i høyre hånd.

• Trekk av wariatora, og fjern midten avstand vaskemaskinen. Reversere de ovenfor trinnene å sette alt sammen og få ri igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ubehagelig arbeider med på moped motor, ikke forsøk å oppgradere den. Ta det til et verksted har mekanikerne det Oppgradere den for deg.