Nnywellness.com

Hvordan male Auto glassfiber


Biler er noen ganger gjort med glassfiber karosserideler fordi materialet er lett og slitesterk. De fleste kit biler er laget av glassfiber fordi stål bare ikke svarer til de kurver og design gjelder for eksotiske-formet biler. Før du starter en glassfiber bil, må glassfiber kroppen være prepped annerledes enn stål-bodied bil eller glassfiber båten, fordi glassfiber på en bil kan lett skades. Maling glassfiber bil slik at det ser ut som ny, uten å reparere eller erstatte karosseriet.

Instruksjoner

• Sand karosseriet forsiktig med 80-korns slipepapir og en dual-action sander. Holde sander flatt på overflaten så det ikke huljern kroppen. Bare sand unna topp strøk av klarlakk maling og base maling. Bytte til å bruke 120-korns slipepapir på dual-action sander til sand base strøk av primer. Ikke sand gjennom svart frakk, som er uretan pelsen satt på glassfiber paneler når de blir gjort.

• Tørke overflaten av bilen med voks og fett fjerne på en lofri håndkle. Dette fjerner alle fett fingeravtrykk og voks forurensninger fra gamle rengjøringsprodukter. Når voks og fett remover fordamper, tørk bilen med en poleringsduk, uten å berøre bilens med hendene. Tack fille har en tacky stemning og plukker opp partikler av støv og skitt som kan la feil i maling.

• Forsegle bilen med to strøk med epoxy primer. Hold spray pistol 16 inches fra overflaten, begynner på toppen av bilen og bruke venstre-mot-høyre slag mens du arbeider deg ned til bunnen av bilen. Hold strøk tynn å unngå kjører. La første strøk tørke i 30 minutter. Tillat fem timer for begge strøk tørke etter andre strøk er brukt.

• Spray to strøk med 2 k primer - som er polyuretan primer - på bilen. La første strøk tørke i 30 minutter. Tillat 6 til 8 timer for begge strøk tørke når andre strøk brukes.

• Bruk sliping blokk og 180-korns slipepapir til sand hele bilen. Holde på sliping blokk mot overflaten og vannrett i bakken til enhver tid, ledende med langsiden av blokken. Sand i X-formet mønster å sikre at overflaten er helt flat og jevn, være forsiktig å ikke sand gjennom primer. Bytt til bruker 320-korn sandpapir på blokken og sand bilen igjen.

• Tørke bilen ned igjen, ved hjelp av voks og fett remover og et håndkle for å fjerne alle fingeravtrykk og sliping støv. Flytte bilen til et rent område, fortrinnsvis i en ventilert maling booth, før maling. Hvis en maling booth ikke er tilgjengelig, male bilen i et område som er åpne, men ikke i direkte sollys eller under et tre - en ren, åpne garasje er best.

• Spray totalt 3 til 5 base strøk med maling på bilen, la hver strøk tørke i 10 minutter. Spray 3 til 5 strøk av klarlakk maling på bilen innen en time etter sprøyting siste grunning av maling. Bruk samme sprøyting teknikker som brukes ved sprøyting primer. La bilen tørke i 24 timer før håndtering overflaten.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid en malers maske når sprøyting primer og maling.