Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en ny bil under dealerens faktura


Hvordan kjøpe en ny bil under dealerens faktura

Bilforhandlere annonsere noen ganger splitter nye biler for en dollar under forhandler faktura, eller selv $50 eller $100 under fakturaen. Det høres ut som en fantastisk avtale, men selgeren tar ikke tap, Edmunds bil kjøp nettsted avslører. Hans sanne kostnaden påvirkes av andre ting, som spesielle produsenten insentiver som direkte-til-forhandler rabatter. Selv om giveren ikke er reklame en spesiell hvis du gjør din forskning og tiden din Kjøp nøye, kan du vanligvis kjøpe en ny bil under base fakturaprisen.

Instruksjoner

• Bestemme hvilke nye bilen gjør og modeller har "skjult" insentiver. Forbruker rabatter er viden annonseres, men fabrikk-til-forhandler skatteincentiver er ikke. Du finner dem på en bil forskning nettsted som Kelley Blue Book eller Edmunds. Slå opp i hindring samtidig. Dette er et pengebeløp til en viss prosent av fakturaen eller retail pris gitt til forhandleren av produsenten, forklarer Edmunds.

• Velg et merke og modell blant biler med høy insentiver og beregne sin fakturaprisen og sanne kostnaden. Kelley Blue Book og Edmunds begge gir fakturere beregningsverktøy. Velg bilen og angi ditt foretrukne pakker eller personlige alternativer for å få grunnleggende fakturaprisen. Trekke insentiver og hindring å få den faktiske prisen forhandleren betaler for bilen. Avgjøre hvor mye du ønsker å tilby under fakturaprisen, husk at giveren har å gjøre noen fortjeneste på salg.

• Overdøve tid i tidsplanen til butikk for den nye bilen på den siste dagen i måneden, området Scambusters råd anbefaler. Selgere er ofte prøver desperat å møte en kvote, vinne en pris eller kvalifisere for en kontantbonus på denne dagen. Dette gir dem mer grunn til å akseptere en mindre fortjeneste fra kunden for å få en større belønning på annen måte.

• Gjennom varelager på lokale forhandler nettsteder for å finne plasseringen med de fleste biler av valgte modellen på lager. Forhandleren kan være ivrig etter å flytte det stort lageret og kan være villig til å gi deg en god pris å få en av disse bilene av hans mange.

• Besøk den første forhandleren på listen tidlig på den angitte dagen, og gi selgeren tilbudet. Ikke kast bort tid hvis han hindrer, prøver å snakke deg i pris eller spiller tid spill som kjører tilbake og frem til lederen. Igjen, gå til neste forhandleren og gjenta prosessen til du finner et sted hvor tilbudet er godtatt. Du vil nesten alltid kunne gjøre mye hvis du gjorde leksene dine og kom opp med et rimelig tilbud. Hvis ikke, øke tilbudet og prøv igjen neste måned.

Tips og advarsler

  • Karen Kroll på Bankrate finansielle området advarer at noen selgere vil forsøke å distrahere deg ved å fokusere på handelen eller månedlige innbetalinger i stedet for den faktiske ny bil prisen. Insistere på håndtering din handelen og finansiering separat fra prisforhandlinger.