Nnywellness.com

Har nye Plasma TV behov kalibreres?


Har nye Plasma TV behov kalibreres?

Plasma-TVer leveres med et standardsett med videoinnstillingene som er ment å fungere i generiske belysning situasjoner. Men for å gjøre mest mulig ut av TVen evner, burde kalibrere det for omgivelseslys bestemt hjem. Utforsk noen metoder for å utføre denne kalibrering.

Omgivelseslys

Før du begynner å kalibrere din plasma-TV, kan du bestemme når du vil vise det mest. For eksempel vil omgivelseslys i et bestemt rom være svært forskjellige i morgen og ettermiddag. Produsere optimale bildet under hvert sett av lysforholdene krever ulike innstillinger. Jo mer konsekvent kan du beholde lyset i rommet, vinduet behandlinger eller gardiner, jo mer du nytte kalibrere TV.

Manuell kalibrering

Du kalibrere TV selv, bruke justering verktøyene på TV. Se TVen eierens håndboken for å finne hvordan å åpne Videojusteringer tilgjengelig på TV, så vel som for en forklaring på hva hver justering endres. Kontroller at det stemningsskapende lyset i rommet er riktig, og deretter flytte hvert verktøy til du føler det generelle bildet er forbedret.

Kalibrering Kit

Å velge blant en rekke kalibrering kits på markedet kan gi mye mer forbedring bildekvaliteten enn bare "øye balling" justeringer. De fleste av disse pakkene inkludere en DVD som viser et sett med grafer og diagrammer på skjermen som skal hjelpe deg å gjøre de riktig justeringene i bildet. Hvis du bruker en kit, slå av automatisk "ekstrautstyr" verktøy TVen bruker fordi pakken ikke sannsynlig opprettet med dem i tankene.

Profesjonelle kalibrering

Ønsker du å presse hver bit av mulig ytelse ut av din plasma-TV, ansette en profesjonell å kalibrere det. De fleste fagfolk bruke enheter som direkte overvåke videoutgangen for å foreta nøyaktige justeringer. Denne metoden kan være dyrt, den beste Plasma-TV nettstedet rapporter at hastigheten på utgivelsestidspunktet kan kan være nesten $400, men det bør gi de beste resultatene.