Nnywellness.com

Hvordan Trace en ukjent nummer


Har du noen gang fått et anrop fra noen og ikke nummeret? Hvis du har du sannsynligvis ønsker å vite hvem det var som kalles. Denne artikkelen vil gi noen tips om hvordan du finner ut som heter telefonen.

Instruksjoner

• Første du bør gjøre er sjekk listen over telefonnumre til personer du allerede vet. Med mindre du har din telefonnummerlisten minnet kan det være folk på din telefonnummerlisten som du ikke gjenkjenner hvis de alarmert.

• Hvis du fremdeles ikke finner kan som heter du prøve et gratis google-søk. Bare skriv inn i ukjent telefonnummeret i Googles søk bar inkludert retningsnummeret. Hvis det er et firma som heter bør du lett kunne finne ut hvem det var på denne måten. Noen ganger kan du også finne personer denne måten også.

• Hvis du fortsatt ikke kan identifisere den som ringer kan du reversere telefonnummer se. Du kan gjøre et google-søk for å finne nettsteder som tillater deg å gjøre dette. De fleste vil trolig kreve en avgift skjønt, men jeg har sett noen som kan gi deg en generelle plasseringen av den som ringer gjennom et gratis søk.

• Et annet alternativ du kan prøve er å kontakte tjenesteleverandøren og se om de kan hjelpe deg. De kan ta betalt for det, men det kan være verdt et forsøk.

• Det siste alternativet du kan prøve er å ringe nummeret tilbake. Vær forsiktig hvis du prøver dette alternativet som det er svindel der ute som ringe nummeret ditt og henge opp og når du ringer dem tilbake de lure deg. Det tar for dem å komme er å returnere anropet så vær forsiktig hvis du prøver dette.

Tips og advarsler

  • Se opp for svindel. Noen svindlere ringe deg og henge opp håper du vil komme tilbake og falle i deres svindel.