Nnywellness.com

RF modulering opplæringen


RF modulering opplæringen

Eie en eldre TV kan noen ganger begrense innganger. Mange fjernsyn har bare en analog RF coaxial, som kan gjøre det vanskelig når du kjøper en ny DVD-spiller, Videospiller eller en spillkonsoll. RF modulatorer lette bekostning og bryderiet med å kjøpe en ny TV. Med en RF-modulator er koble nye komponenter enkelt.

Grunnleggende

RF modulatorer tar et signal og passere gjennom en RF-mottaker som er koblet via koaksialkabel. RF modulatorer kommer i forskjellige stiler av grunnleggende kompositt til S-Video-oppsett. For å koble en enkelt komponent til TVen, har en grunnleggende modell vanligvis en kombinert inngang og en koaksial inngang. Andre modeller har flere innganger for forskjellige kabler programmer og er stor for å koble en rekke komponenter til TVen. Bestem hvor mange komponenter du vil definere tar noen fremtidige komponent Kjøp hensyn når du kjøper en RF-modulator.

Koble en RF-Modulator til TV

Det er ganske enkelt å koble RF-modulator til TVen. Bruker koaksialkabelen som følger, koble kabelen til RF-utgangen på modulator og skru inn koaksial til din TV-tuner. Fest enden av AC-adapteren til modulator og koble den til et strømuttak.

Grunnleggende Modulator satt opp

En grunnleggende modulator har vanligvis en kombinert inngang for en komponent. Ta grunnleggende RCA-kabel, er farget gul, rød og hvit, og koble den til enhetens kompositt utgang med fargene som en guide. Ta den andre enden av kabelen og koble dem til modulator, igjen betalende hensyn til fargene. Også koble koaksialkabelen fra din TV antenne eller set-top-boks til RF-inngangen på modulator.

Avansert Modulator satt opp

Mer avanserte modulatorer vil ha flere innganger og er valgbar. Hvis du setter opp mer som en komponent eller planlegger å i fremtiden, er dette den beste løsningen mulig.Bruk instruksjonene fra den forrige delen koble komponenter opp gjennom komposittvideo. Denne prosessen kan gjentas for alle andre komponenter du vil konfigurere med RF-modulator.Noen komponenter bruker en S-videokabel. Ta en ende av S-Video-kabelen og koble den til S-Video-utgang på baksiden av komponenten. Oppmerksom pin konfigurasjonen ikke å bøye dem og ødelegge kabelen. Når det koblet til komponenten plugg den i modulator. S-Video er bare kunne sende et videosignal så feste røde og hvite RCA-kabler fra lydutgangen til lydinngangen på RF-modulator.Når alle komponentene er tilkoblet kan du bytte mellom videokilden vises.