Nnywellness.com

Hvordan sammenligne Sony DSC-H9 til DSC-T20


Hvordan sammenligne Sony DSC-H9 til DSC-T20

Sony produserer en rekke digitale kameramodeller, og velge blant dem kan være vanskelig. Mens Sony publiserer spesifikasjonene for alle sine kameraer, er den viktigste faktoren kameraets designet. Dette kan fastslås ved å se på noen av det kamera funksjoner.

Linsen kvalitet

Siden DSC-T20 og DSC-H9 har samme bildeoppløsningen (8 megapiksler), er den neste viktigste faktoren objektivet, som vil bestemme kvaliteten på bilde. Lyset som passerer gjennom en høyere kvalitet linse produsere skarpere og mer levende bilder. DSC-H9 har en fullere DSLR-lignende (digital enkelt linsen refleks) linse, mens DSC-T20 har en mindre, Fast linse. Større linsen lar mer lys inn det og buede glass resultatene mindre tap av detaljer. Dette gjør også DSC-H9 å bli mer allsidig. Den har opptil 15 x forstørrelse, mens DSC-T20 har bare 3 x.

Opptaksprogrammer

Antall og typer opptaksprogrammer er gode indikatorer på kameraets funksjoner. DSC-T20 har en respektabel 10 moduser, hvorav mange er automatisk scenarier, for eksempel natt eller stående. DSC-T20 ble designet primært for rask bilder av forbrukere, siden det ikke tilbyr mye kontroll over kameraets bevegelige deler. DSC-H9 har 15 opptaksprogrammer, og 4 av disse er semi manuell, som tillater fotografi kontrollen over lukkerhastighet og blenderåpning. Denne kontrollen er nødvendig for å skape kunstneriske skudd viske ut bakgrunnen eller har lange eksponeringer.

Priser og tilgjengelighet

Begge kameraene har lignende spesifikasjoner, men DSC-H9 er bedre egnet til mer alvorlige photography på grunn av sin større linse. DSC-T20 er designet flere for amatørfotografer på grunn av dens funksjoner (som en glidende linsen dekket og flere farger). Disse forskjellene er ikke reflektert i pris, men. DSC-H9 selger nye for $300 og brukte for $200, mens DSC-T20 selger for $285 nye og brukte for $100, i slutten av 2010.