Nnywellness.com

Hvordan vite om noen hacket telefonen


Hvordan vite om noen hacket telefonen

Med anvendeligheten av Bluetooth evner, har og overføre alternativer for Internett, mobiltelefoner blitt mer utsatt for å bli hacket. Hvis din mobiltelefon har blitt hacket, kan potensielt farlige ting skje. Dine personlige opplysninger blir sårbare, og plasserer deg i faresonen for identitetstyveri, stjålne passord og mange andre uønskede situasjoner. Med noen enkle undersøkende ferdigheter, med hjelp av mobiltelefon leverandøren, finnes det måter å finne hvis din mobiltelefon har faktisk blitt hacket. Det er viktig å ta skritt for å løse problemer med hacking.

Instruksjoner

• Kontakt din mobiltelefon selskapet. Be om en registrering av historie bruk og kontrollere alle inngående og utgående samtaler, tekstmeldinger og dataoverføring. Varsle en representant på cellphone selskapet hvis du oppdager noen uvanlig aktivitet, som kan være et tegn på at telefonen er blir hacket.

• Holde inne sinn det virus, feil og treg bevegelse på din mobiltelefon kan signalisere at telefonen er blir hacket. Ta din mobiltelefon inn cellphone selskapets lokale butikken og har en diagnostisk test på telefonen.

• Angi telefonnummeret til Google eller andre søkemotorer online. Merk at mange ganger, hvis telefonen har blitt hacket, ditt kan være assosiert med et selskap eller individ at du ikke er kjent med. Vær oppmerksom på at hvis nummeret er et relativt nytt telefonnummer for deg, kan resultatene være fra den forrige eieren av ditt. Kontakt din cellphone selskapet umiddelbart hvis du tror noe mistenkelig.