Nnywellness.com

Hvordan Endre tennplugger plugger i en Toyota 4,7-liters motor


Toyota 4,7-liters motoren bruker en coil på pluggen system. Dette betyr at hver tennpluggen har sin egen coil. Spolen sitter på toppen av tennpluggen, eliminerer behovet for tennpluggen ledninger. Tennplugger bør erstattes i henhold til tidsplanen for vedlikehold, selv om de ikke ser at de trenger å bli erstattet. Alltid erstatte alle åtte tennplugger samtidig å sikre optimal motorytelse.

Instruksjoner

• Fjerne ledninger sele kontakten på hver av spoler ved å trykke på flikene og trekke pluggen av spolen. Arbeide med en spiral og en tennpluggen samtidig, unbolt spolen og trekke den av motoren.

• Fjern tennpluggen bruke 16 mm tennpluggen socket. Sett inn en tennplugg inn i tennplugg hull og starter du dreie den for hånd. Etter fire eller fem svinger, bruke socket for å skru den fast, men ikke mer enn 13 ft-lbs. av dreiemoment. Ikke stram pluggen, som du kunne sprekk porselen.

• Erstatte spolen, stramme skruene fast. Koble ledninger sele koblingen. Gjenta prosessen for alle åtte plugger.

Tips og advarsler

  • Alltid starte pluggene for hånd. Hodene er aluminium og strippet enkelt hvis tennpluggen ikke midtstilles riktig i hullet.
  • Gapet er 1.0 til 1.1 mm. plugger kommer pre gapped fra til auto deler butikken, men de bør sjekkes i tilfelle de ble droppet.