Nnywellness.com

Hvordan bygge din egen LS-topptekst


Hvordan bygge din egen LS-topptekst

Bygge LS overskrifter er ikke en jobb for nybegynner eller amatør bil mekaniker. Jobben krever sveising, fabrikasjon, design og mekanisk erfaring at de fleste nybegynnere mekanikere ikke har. Overskriften festes til siden portene på bilmotorer samler forbrenningsgasser fra stempler, og sender dem inn i eksosrør. Den beste måten å dikte overskriftene LS er å kjøpe en topp utstyr. Disse pakkene har hodet komponentene kreves for å bygge din egen LS meldingshoder for motoren.

Instruksjoner

• Skissere utformingen av LS overskriftene du trenger for å bygge. Bestemme sammensetningen av rør, vinkelen på hver brikke og lengde nødvendig å passe typen motor. Mål avstanden fra de stikkontakt ventilene og fender brønnene i motorrommet. Sikre utformingen går plass fra topp rør og skjermene. Kontroller at du vet den eksakte ruten hver topp rør før du gjør noen kutt.

• Kuttet første røret som skal brukes som samlingspunktet for alle de andre eksosrør. Kutt i samme størrelse samling røret for begge sider av motoren. Rengjøre skarpe kanter på kutt eller noen grader med jeksel å gjøre dem glatt.

• Skjær et forrett rør for hvert stempel stikkontakt på manifold. Koble disse starter rør til hodet flens og bolt på plass. Klipp den første svingen ut U-sving rørene som fulgte med LS hodet kit. Slipe ned skarpe kanter og fjerne noen grader. Flare endene av første Bend om nødvendig å la dem til å passe på starter rørene. Kontroller at hver sving kuttes dine design spesifikasjoner.

• Kutt ned rørene fra rett rør som kom med hodet kit. Rengjøre kantene med en jeksel. Tack sveise hvert stykke rør du klippe som du satte dem på plass for å sikre bitene er passer ordentlig. Skjær hver eksosrør individuelt og rute røret til samling røret. Tack sveise hver topp rør i sted så når du flytter til neste, kan du gjøre justeringer i Bend og ruten.

• Fjerne hodet og klemme hver felles i stedet. Slipe av hver tack sveise, og deretter sveise hele veien rundt hver felles, en om gangen. Slipe ned hver sveis til det er glatt. Skissere fullført LS hodet slik at du kan bruke samme design på den andre siden. Kontroller at du skriver ned røret Bend brukes, siste vinkler obligatorisk og størrelsen på hvert rør. Montere LS overskriftene på manifold

Tips og advarsler

  • Det tar omtrent to dager å fullføre både LS-hoder.
  • Ingen to fabrikkerte LS hoder er den samme, endringene som gjøres i samlingen.
  • Bygge din egen LS-overskrifter kan du tilpasse utseendet på maskinen ved å opprette forskjellige vinkler for hver pipe av hodet.
  • Bruk alltid vernehansker og vernebriller ved sliping stål.
  • Kontroller at du har sveising hansker, forkle og ansiktsskjerm ved en sveiser.
  • La hver sveis avkjøles før du berører fullført LS hodet med bare hendene.