Nnywellness.com

Hvordan installere veltebøyler


En bolt-in veltebøyle er en vanlig oppgradering for eiere ute etter ekstra sikkerhet fra sine biler. De er ofte installert på sports biler og biler som er drevet på banen, samt mange klassiske biler, for eksempel roadsters, som gir ekstra beskyttelse for beboerne i tilfelle en rollover. I motsetning til veltebur, som går rundt hele interiøret, er en veltebøyle en bøyle rørformet stål som er boltet til området bak forsetene. Veltebøyler som er bare boltet i er relativt lett å installere med riktig verktøy og kunnskap.

Instruksjoner

• Fjerne forsetene. Flest seter holdes med fire eller flere bolter foran og tilbake som feste setet eller skyvekontrollene sete til gulvet. Skyv setet hele veien tilbake om nødvendig til fremre boltene og frem til bak bolter.

• Fjern baksetet hvis bilen har fire seter. Baksetet vil være boltet på gulvet eller kan bare klippet på plass. Se brukerhåndboken workshop for mer informasjon.

• Sted veltebøyle inn i områder bak seter å teste passe den. Avhengig av typen veltebøyle, vil det være en rekke våpen som kommer ut av opp-ned U-formet veltebøyle selv. Hvis armer som strekker seg til baksiden av interiøret ikke er sveises på baren, må å bolt dem på veltebøyle for installasjon.

• Kontroller foran base plater veltebøyle der du må trimme teppet. Veltebøyle må være boltet til Bart metall for riktig installasjon og ikke gjennom tepper og lyd deadening.

• Fjerne veltebøyle fra interiør (eller bare Skyv det fremover hvis det er plass) når merkene er gjort for der teppet må trimmed. Kutt tepper og lyden deadening nedenfor på riktig merkene.

• Sted veltebøyle tilbake på plass så det som base linje med kutt områdene tepper og lyd deadening. Bruk et slag eller en skriver for å merke der hull skal bores i metallplater. Base platene har hull boret i dem allerede for bolter. Når merkene er laget ved hjelp av tilbake hullene i veltebøyle som en mal, lysbilde baren ut av veien. Bore monteringshullene med en elektrisk eller trådløs drill og riktig størrelse bore litt.

• Skyv veltebøyle i posisjon. Skyv bolter gjennom hullene i veltebøyle base platene og deretter gjennom hullene som ble boret i metallplater. Fra den andre siden av metallplater, skyv plater kompet over bolter og deretter fest nøtter på bolter. Du må kanskje assistent å holde bolter på plass fra inne i bilen installere bolter. Skru fast alle skruene. Installer baksetet (hvis veltebøyle tillater plass for dem), og deretter installere forsetene.