Nnywellness.com

Hvordan erstatte U-leddet i en 1999 Yamaha ATV


Mange av ATV produsert av Yamaha i 1999 ble drevet av en aksel-drevet overføring. En universal-ledd brukes til drivaksel til på ATV overføring, slik at akselen å gå med på ATV bakhjulene og hjuloppheng. U-leddet er beskyttet fra skitt og rusk av en gummi-oppstart. Over tid kan støvelen rive eller strekke, slik at smusspartikler angi og forurense U-leddet. Hvis venstre ubeskyttet for lenge, U-joint kan rust til en fast masse eller separat, hindrer driveren akselen slår.

Instruksjoner

• Trekk gummidekslene av bakakselen, plassert i sentrum av hjulene huber. Løsne bakhjulene lug vanskelige problemer og huber center mutter, med en 17 mm og en 22 mm kontakt og en socket skiftenøkkel, henholdsvis.

• Løft til bakre del av ATV ut av bakken med en ATV jack. Skru bakhjulets lug vanskelige problemer med din 17 mm kontakt, og deretter trekke hjulene av bakakselen. Skru huber center nøtter med din 22 mm kontakt, og skyv hubene av bakakselen.

• Skru bakbremsen caliper montering bolter, plassert på venstre side av bakakselen, bruker en 12 mm kontakt. Skyv caliper av den bak Bremseskive og henge den på ATV ramme, med en strikk ledningen.

• Skyv den bak Bremseskive på venstre side av bakakselen. Trekk bakakselen ut fra høyre side av bakre svingarm. Unbolt trailer Hengerfeste braketten fra svingarm, hvis utstyrt, med en 10 mm kontakt.

• Sted en knekt under svingarms siste kjøre utstyr, til stor samling som bakakselen ble plassert i. Skru den endelige drivverket monteringsmutterne med en 14 mm kontakt. Trekk den endelige drivverket svingarm og drivaksel. Avsatt den siste drivverket.

• Drivaksel og U-leddet ut fra svingarm. Løsne slangeklemmer å sikre drivaksels boot til motoren og svingarm, med en flat skrutrekker. Trekk støvel fra ATV og inspisere det sprekker eller tårer. Hvis skaden ikke er synlig, installerer du den på motoren og ATV. Hvis støvelen er skadet, kan du erstatte boot med en ny.

• Trekk U-leddet på slutten av drivaksel. Rengjør drivaksel med deler rengjøring spray, deretter pels akselens mannlige og kvinnelige ender med et litium soap-basert fett. Plass en ny U-felles over den mannlige enden av drivaksel. Coat motor-enden av U-leddet med et litium soap-basert fett. Sett inn U-leddet og drivaksel svingarm og på motoren.

• Løft den endelige drivverket på plass mot svingarm, med en jack. Slip hunnkoplingen på drivaksel på variasjon akselen på baksiden av den endelige drivverket. Skru den gear monteringsmutterne på plass med din 14 mm kontakt. Koble trailer Hengerfeste braketten til bakre svingarm, med en 10 mm kontakt.

• Skyv bakakselen gjennom høyre side av svingarm. Skyv den bak Bremseskive på venstre side av bakakselen. Slip bak brems skyvelære over bremsen platen, og deretter bolten det på plass med en 12 mm kontakt.

• Slip bakre hjulet huber på begge ender av bakakselen. Skru huber center nøtter løst på plass med en 22 mm kontakt. Montere bakhjulene på begge og løst skru hjulene lug vanskelige problemer på plass med en 17 mm kontakt. Fjern ATV fra din jack. Stram den bakre hub center nøtter, etterfulgt av bakhjulene lug vanskelige problemer.

Tips og advarsler

  • Det kan være forskjeller i denne prosedyren mellom ulike ATV modeller produsert av Yamaha. Referere til en fabrikk Servicehåndboken for detaljerte instruksjoner tilpasset bestemte Yamaha ATV, samt en liste over dreiemoment spesifikasjoner eller verktøy.