Nnywellness.com

Hvordan erstatte tennplugger på en Jeep frihet


Hvordan erstatte tennplugger på en Jeep frihet

Først produsert i 2002, Jeep frihet var tilgjengelig med enten en fire eller seks sylindret motor, og brukt en enkelt tennplugg for hver sylinder. Eneansvaret for the Libertys tennplugger er å tenne komprimert luft/drivstoffblandingen i motorens sylindere. Tennplugger er utsatt for enormt press og temperatur; Derfor, de har en begrenset levetid. Som en tennplugg evne til å produsere en gnist avtar, så altfor gjør motoren kraft produksjon og drivstoff effektivitet.

Instruksjoner

• Justere gapet på tennplugger erstatning. Tuppen av tennpluggen som angir topplokk er små metall formet som en hette. Spissen av kroken svever like over en metall sirkelen på bunnen av tennpluggen. Disse to metalldeler kalles elektrodene. Avstanden mellom disse brikkene kalles en "gapet". Gapet bestemmer lengden på gnisten når gnisten kobler branner. Før de nye pluggene kan installeres, gapet må justeres til 035-tommers med en følehorn gauge. Velg blad av føler som representerer 035-tommers, deretter inn bladet mellom to metall brikker. Bøy kroken-formet stykke mot pluggen til riktig gapet er nådd.

• Fjern tennpluggen ledningen for noen en tennplugg. Det er ingen bestemt rekkefølge som pluggene må erstattes. Det er imidlertid viktig å erstatte eneste tennpluggen å unngå kryssing ledninger tennpluggen. Forstå gummi foten av tennpluggen ledningen, hvor ledningen kobles til tennpluggen, så fast trekke ledningen av pluggen. Ikke dra faktiske tennpluggen ledningen, som ledningen kan trekke ut gummi base. Hvis ledningen er sta, vri foten av ledningen før trekke det av tennpluggen.

• Fjern tennpluggen med enten en 10 eller 13 mm tennpluggen socket, avhengig av motoren, festet til en pipenøkkel ved å slå tennpluggen i retning mot klokken.

• En erstatning tennpluggen inn topplokk, og vri pluggen til topplokk for hånd før det kan bli vridd videre med rimelig innsats. Stram tennpluggen inn topplokk med tennpluggen socket ved 1/4 av en sving. Ta vare ikke for å stramme over plugg, som kan føre til at det å bryte.

• Trykk en gummi base av tennpluggen ledningen på toppen av tennpluggen erstatning til wire Klikk på plass. Følg samme fremgangsmåte for de gjenværende tennpluggene.