Nnywellness.com

Hvordan å reparere en GPS-mottaker


Hvordan å reparere en GPS-mottaker

Gjøre turer enklere ved å reparere grunnleggende problemer av GPS-enheten. De fleste GPS enheter er masseprodusert og kan ha tilfeldige utgivelser. Disse problemene kan føre besvær og selv en sikkerhetsrisiko. Uavhengig av produsent eller modell, kan de vanligste problemene løses følgende enkle prosesser. Unngå kostnadene nødvendig for en tekniker for å gjøre reparasjonene og gjøre det selv.

Instruksjoner

Hvordan å reparere en GPS-mottaker

• Kontroller at kartene er oppdatert ved å enten laste ned fra produsentens webområde eller bestilling kartoppdateringer minnekort. Hvis kartet er gamle, så selvfølgelig reise kan være feil og rundt kan også være feil, forårsaker problemer i tilfelle kriser. Noen modeller oppdatere automatisk kart og denne funksjonen må aktiveres i menysystemet.

• Strømproblemer kan relateres til batteriet, strømadapteren og uttaket i bilen. Teste batteriet ved å fjerne GPS fra holderen og se om det holder makt. Hvis batteriet er feil, batteriet kan fjernes fra kabinettet og, avhengig av modell, det trenger ulike verktøy. Hvis batteriet er fin, sjekk vugge kontaktene slik de er i god form. Hvis stikkontakten for bilens er skadet, prøv å få GPS vugge fastkoblet til batteriet.

• Hvis omdreining-av-omdreining retningene ikke fungerer, åpne menyen og kontrollerer at riktig lydinnstillingene er på plass. Hver produsent har forskjellige lydkontroller, og noen talefunksjoner må justeres for å aktivere omdreining-av-omdreining retningene. Noen GPS-enheter må fastvareoppdateringer som tillater tilpassede stemmer å fungere riktig.

• Berøringsskjerm problemer kan bli løst av tilgang til tjenestemenyen på noen enheter. Dette kan gjøres ved å trykke på ikoner i lengre tid. For eksempel på TomTom-enheter kan batteriet holdes nede til tilpasning skjermer.

• Bluetooth-alternativene kan repareres ved å sikre de riktige innstillingene er aktivert. Noen GPS-enheter er kompatible med bestemte telefonmodeller og tillater ikke håndfrie telefonsamtaler. De vil også ikke fungerer når sender informasjon som telefonkontakter viser. Med noen GPS produsenter, hvis Bluetooth-signalet ikke fungerer, deretter tilbakestille GPS til produsentens innstilling.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å reparere GPS mens du kjører.