Nnywellness.com

Min iPod ikke aktivere eller tilbakestille


Min iPod ikke aktivere eller tilbakestille

En måte for deg å feilsøke en iPod som ikke slår seg på er å tilbakestille spilleren. Hvis iPod ikke vil aktivere eller tilbakestille, men du kan tenke på å gi opp og kjøpe en splitter ny iPod eller tar iPod til en butikk for å få enheten reparert. Ingen av disse trinnene kan være nødvendig. Det finnes løsninger som kan du aktivere eller tilbakestille iPod, sparer du tid og penger.

Instruksjoner

• Kontroller at "Hold" bryteren på iPod er slått "Off"-posisjon. Plasseringen av denne bryteren vil variere basert på iPod-modellen. Hvis bryteren ble satt til "On", prøv å slå på eller tilbakestille iPod etter at du har flyttet bryteren til "Off".

• Koble feil iPod til en datamaskin eller laderen via USB-kabel for iPod. La iPod koblet til 30 til 60 minutter slik at enheten kan lade. Se skjermen på iPod for en "lade batteriet" ikon eller kontroller lampen på iPod (avhengig av hvilken enhet du eier) for å sikre at enheten lades. Prøv å slå på eller tilbakestille iPod etter å koble spilleren.

• Kobler defekt iPod til datamaskinen (eller la enheten koblet hvis du koblet det tidligere), og åpne iTunes på datamaskinen. Klikk på iPod oppført under "Enheter." Klikk på "Sjekk for Update"-knappen i midten iTunes-vinduet. Følg den på skjermen å laste ned og installere alle tilgjengelige iPod-programvare oppdateringer. Når oppdateringene er installert, kobler iPod og prøver å slå på eller tilbakestille iPod.

• IPod inn "Disk Mode." Start ved å bla iPod "Hold" bryteren til "På" og deretter "Off" posisjoner. Hold "Meny" og "Velg" (for klikk-hjulet iPod) eller "Play/Pause" og "Meny" knapp (for ikke-klikk-hjulet iPod) på iPod i ikke mindre enn seks sekunder. Apple-logoen vises på iPod-skjermen. Når dette skjer, umiddelbart trykk og hold på "Play/Pause" og "Velg" knapper (for klikk-hjulet iPod) eller "Forrige" og "Neste" knapper (for ikke-klikk-hjulet iPod) til "Disk Mode" skjermen vises i spilleren.

• Koble iPod til datamaskinen. La spilleren koblet til meldingen "OK å koble" viser på spilleren skjermen. Deretter skal du kunne tilbakestille iPod, som til slutt kan du slå på spilleren.

Tips og advarsler

  • Ta iPod til et eple eller butikken hvis ingen av ovenfor bestemmer arbeidet som det kan være et alvorlig problem med enhetens harddisk. Gjenopprett ikke iPod før du har tatt spilleren i å bli betjent, men som dette vil slette all informasjon fra iPod. En butikk kunne løse problemet uten fullstendig slette iPod-harddisken.