Nnywellness.com

Hvordan bruker jeg Sony DSC S60 som et webkamera?


Hvordan bruker jeg Sony DSC S60 som et webkamera?

Sony DSC S60 var en populær digital kameraet som kom ut i 2005. Den har en 4.1 megapiksler CCD (belastet par enheten), og kommer med en 2-tommers farge LCD-skjerm på den. 2010 standarder er dette kameraet ganske grunnleggende. Hvis du har kjøpt et nytt kamera, kan du gjenbruke Sony DSC S60 og gjøre det til et webkamera.

Instruksjoner

• Slå Sony kameraet og koble tre Fargekodede kabler fra kortet inn i sine tilsvarende farger hull på kameraet. Med andre ord, går den gule kabelen i gul hullet, hvite kabelen hvit og rød til rød. Koble USB til porten på datamaskinen.

• Slå kameraet på og støvel opp din computer. Vent et øyeblikk og Windows vil oppdage den nye maskinvaren. Du får spørsmål om å installere driverne. Klikk på "Har drivere" og "Søk". Sett inn CD som følger med kortet i stasjonen og klikk "Neste". Følg instruksjonene gitt til deg av installasjonsveiviseren. Når den er fullført, klikk "Finish." Start datamaskinen på nytt.

• I Windows, gå til "Min datamaskin". Gå til delen kalt "Flyttbare stasjoner" og Finn din Sony kameraikon. Klikk på den og kameraet vil begynne å fungere. Et vindu, og det vil du se hva kameraet pekte på.

• Åpne direktemeldingsprogrammet, som Skype, sikte eller Windows Live Messenger (se ressurser). Gå til "Verktøy" "Options" og "Audio Video." Fra det miste-ned menyen, finne Sony kameraet og velg det som webkameraet. Klikk "Ok", og du kan nå begynne videochatting.