Nnywellness.com

Hvordan du bytter skjermen på en iPod Video 80GB


Hvordan du bytter skjermen på en iPod Video 80GB

Den første reaksjonen for mange mennesker når de skal bryte skjermen på sin iPod Video er å gå ut og kjøpe en ny fordi de føler seg hjelpeløs. Mens dette kan være lettere ruten, er det definitivt ikke billigere ruten. Erstatte skjermen på en iPod Video er vanskelig, men hvis du følger disse trinnene, bør det være mye enklere enn å gjøre det blindt.

Instruksjoner

Fjerne gamle skjermen

• Sette et stykke tape på midtpunktet knappen av iPod. Når du demontere den, skal du ha brikker kommer overalt hvis du ikke sikrer dem ned. Båndet sikrer at de forblir på plass.

• Bruker nylon verktøyet som fulgte med kjøp av den nye skjermen, skille de to halvdelene av iPod. Koble batteriet båndkabelen slik at du kan trekke de to halvdelene hverandre mer enn bare en tomme. Fjern de to gummi pads støtter harddisken, og løft det hard kjøre ut nøye. Bruke kniv eller flat skrujern, vende opp kontakten fjerne harddisk-kabelen.

• Fjerne hodetelefon båndet ved å bla opp kontakten. Nøye unlatch koblingen og dra båndet ut. Skru ut seks skruene som holder frontdekslet til rammen og deretter fjerne LCD.

Sette tilbake sammen

• Lagt ny LCD i av reverteres båndkabelen. Trykk ned på koblingen slik det er på plass. Før skru alt i, gjør at hele skjermen vises tørr, ellers vil du ha fukt på innsiden av skjermen.

• Fjern den beskyttende plasten fra skjermen. Koble frontdekslet til iPod og skru inn seks skruene du hadde fjernet.

• Koble hodetelefoner båndet og trykk det på plass. Vend kategorien ned låse den der. Koble harddisken båndet og trykk ned i kategorien Sett inn de to gummiknotter å holde det på plass. Sett inn batteriet båndet og trykk det på plass. Trykk de to halvdelene sammen igjen.