Nnywellness.com

Hvordan opprettholde servostyring væske nivåer i en Pontiac Bonneville


Kontrollere væskenivå din servostyring væske er en enkel på hjem vedlikehold prosedyre for din Pontiac Bonneville og kan bidra til å forlenge levetiden på kjøretøyet. Den vanskeligste delen av avmerker væske nivå er å finne vann reservoaret, men når du gjør, prosessen er enkel og kan spare deg mye tid og penger på reparasjoner nedover veien.

Instruksjoner

• Sjekk hvilket servostyring væske i din Pontiac Bonneville hvert halvår. Du kan sjekke væskenivå raskere hvis du får problemer med styring eller mistenker en lekkasje.

• Kontroller at kjøretøyet er parkert på et flatt underlag og at motoren er kald før du sjekker det servostyring væske nivået. Servostyring væske som varme eller på en skråning vil resultere i en feil nivå lesing.

• Åpne panseret og Finn servostyring væske reservoaret i denne avdelingen. Reservoaret ligger på passasjeren side av bilen, over servostyringspumpe og under dynamoen. Se etter en svart boks med en svart lue.

• Fjern cap og måling. Feilfri måling med en fille og sett måling og fjerne for å lese på væske nivå. Legg væske veldig gradvis hvis det er under lavt nivå merket, og sørg for at du ikke legger væske over maksimalt nivå merket.

• Kontroller reservoaret og omkringliggende slanger og klemmer for en slitt eller ødelagt deler. Erstatte eventuelle feil komponenter eller ta bilen i tjenesten umiddelbart, som varm væske lekker i motoren kan alvorlig skade din Pontiac Bonneville.