Nnywellness.com

Hva deler er nødvendig for å bygge en elektrisk bil?


Hva deler er nødvendig for å bygge en elektrisk bil?

Elektriske biler er langsomt blitt en realitet, med de fleste store bilprodusenter viser noen type elektrisk bil, i konsept form eller som en produksjon modell. Elektriske biler er attraktiv fordi de ikke krever bensin for drivstoff og de produserer ingen skadelige utslipp. Men elektriske biler må gjøre bruk av komplekse, teknologiske systemer for å gjøre dette mulig. Det tar mange deler å bygge en elektrisk bil.

Kroppen og Chassis

På noen måter er kropp og chassis elbil lik de av en konvensjonell, bensin-drevet kjøretøy. Det er imidlertid noen viktige design forskjeller. Kroppen av bilen må være store nok, og sterk nok til å tåle vekten av batteriene og andre elektriske komponenter. I noen tilfeller elektriske biler har bare to seter, med baksetet området brukes i stedet for disse spesialiserte komponentene.

Elektrisk Motor

Den elektriske motoren er i hjertet av en elektrisk bil. Den erstatter bensinmotor utfører mye samme oppgave, konverterer energi fra drivstoff inn bevegelse som kan deretter overføres til hjulene. Noen elektriske biler har en enkelt stor elektrisk motor under panseret. Andre bruker flere små elektriske motorer som kan monteres i nærheten av eller selv inne, hjulene.

Batterier

En elektrisk bil drivstoff er elektrisitet, som lagres i innebygde batterier. Batteri-teknologi er en av de begrensende faktorene i elektriske kjøretøy design, siden batteriene må kunne holde nok strøm for et praktisk kjører før bilen må lades. Batteriene er også ofte tung og klumpete, rane plass fra kupeen eller bagasjerommet. Nye typer batterier lover å tillate fremtidige elbiler lettere og enda mer effektiv.

Gass-motor (valgfritt)

Noen elektriske biler faktisk fortsatt inneholde en gass-motor. Dette er sikkert sant av hybrid-elektriske kjøretøy, som bruker gass og elektrisk kraft om hverandre. Selv en fullstendig elektrisk bil inneholder kanskje fortsatt en liten gass-motor som kan brukes som en generator for å lage mer strøm på lengre turer eller når det er umulig å lade bilen batteriene ved å koble. Disse gassmotorer faktisk kjøre ikke bilen, men heller produsere strøm som deretter driver bilen selv gjennom den elektriske motoren.