Nnywellness.com

Hvordan arbeide øretelefoner fjernkontroller & mikrofoner


Hvordan arbeide øretelefoner fjernkontroller & mikrofoner

Med bruk av iPod blitt personlige musikkavspillere nesten like vanlig som mobiltelefoner. Enten du bruker en iPod eller en iPhone, kan du lytte til dine favorittsanger mens du utfører andre aktiviteter. Noen ganger disse aktivitetene krever at hendene er fri og enheten i lommen eller hylster for pengeskap holder. Apple earphones med fjernkontroll og mikrofon løse dette problemet, slik at du kan styre musikken uten å berøre enheten.

Instruksjoner

• Bruk fjernkontrollen mens du lytter til musikk å spille, stoppe, endre spor eller spilleliste, eller endrer volumet. Trykk på "+" for å øke volumet. Trykk på "-"-knappen for å redusere volumet. Alle andre kontroller bruk den midterste knappen.

• Trykk midtknappen én gang å spille av eller stanse gjeldende sang. Trykk to ganger for å hoppe til neste sang, og tre ganger for å gå til forrige sang. Trykk to ganger og hold for å spole fremover, og trykk tre ganger og hold for å spole tilbake. Hold midtpunktet knappen å høre navnet på sangen og artisten som spilles for øyeblikket.

• Bruke fjernkontrollen med mikrofon for å kontrollere samtaler på iPhone. Trykk midtknappen én gang for å besvare et anrop, og trykk igjen for å henge opp. Hold midtpunktet knappen å avvise et anrop. Trykk en gang satt en gjeldende samtale på vent og bytte til samtale, trykk igjen for å slå tilbake.

• Hold midtpunktet knappen inntil du hører en tone for å aktivere iPhone talestyring. Si "Call (navn)" å ringe, eller en av mange andre kommandoer, styre musikk eller telefon. Se i håndboken som fulgte med mobilen for mer informasjon om de tilgjengelige kommandoene.

Tips og advarsler

  • iPhone kommer øretelefoner med fjernkontroll og mikrofon. De fleste iPoder inneholder ikke en mikrofon. Du kan imidlertid bruke et headset med mikrofon på en iPod-enheten. Mange programmer lar deg gjøre bruk av mikrofonen på iPod Touch.