Nnywellness.com

Hvordan lage en bil kjører på noe annet enn gass


Hvordan lage en bil kjører på noe annet enn gass

Med gasspriser får høyere, kan mange av oss være fristet til å konvertere våre biler å kjøre på alternative energikilder. Enten du er ute for å redde planeten eller bare noen penger er det absolutt en idé som fortjener nøye tenkt.

Instruksjoner

Flytende petroleumsgass

Bilen kan konverteres for å kjøres på flytende petroleumsgass, men det er ikke tilgjengelig overalt.
Konvertere din gass - eller dieseldrevne kjøretøy kjører på flytende petroleumsgass. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en konvertering kit. Dette er lett tilgjengelig på Internett fra steder som technocarb.com. Settet er ikke billig, men vil til slutt lønne seg.

• Hvis du er en amatør mekaniker, kan du prøve passende omformer selv, selv om det anbefales at du får en profesjonell å gjøre det for deg.

• Gå online for å finne flytende petroleumsgass på altfuelprices.com/stations/LPG. Det hovedavdeling ulempen av denne gassen er at det ikke er allment tilgjengelig på bensinstasjoner. Lister over der hvor det finnes er lagt ut på Internett.

Hydrogen

Hydrogen er sett av noen eksperter som fremtiden for bil drivstoff.
Konvertere bilen kjører på hydrogen kraftproduksjon. Gass-drevne biler kan bli konvertert til å kjøre på komprimert hydrogen; Imidlertid kan dieselbiler konverteres for å kjøre på en beriket diesel hydrogen blanding.

• Kjøpe en konvertering kit. Disse pakkene kan kjøpes for et bredt spekter av moderne biler. Imidlertid er konvertere til hydrogen ikke så enkelt som det er med andre brensel så det anbefales sterkt at du får en profesjonell til å gjøre det for deg.

• Få ut din lommebok. Hydrogen blir mer tilgjengelig på bensinstasjoner, men det koster omtrent det samme som bensin eller diesel. Denne løsningen er for de som ønsker for å redde planeten, ikke bare penger.

Etanol

Etanol har blitt sett i år som en gjennomførbar alternativ til bensin.
Konvertere noen bensin-drevet bil å kjøre på etanol eller ren alkohol med noen svært enkle modifikasjoner på bilen med grunnleggende verktøy.

• Gå online for å finne guider og opplæringsprogrammer om hvordan skjult bilen på e85carbs.com. Dette har falt i pris betydelig. Hvis du ikke er trygg i å utføre arbeidet, se mekaniker for råd.

• Fyll opp på en stasjon. Etanol er tilgjengelig over hele USA, men dens miljømessige legitimasjon er svært omstridt. Det er bare en additiv til vanlig bensin, så det ikke er så mye billigere, heller.

Vegetabilsk olje

Vegetabilsk olje blir stadig mer populær som et alternativt drivstoff.
Kontroller at kjøretøyet har en moderne dieselmotor konvertere den kjører på vegetabilsk olje. Eldre dieselmotorer er ikke så enkelt å konvertere, og det er umulig med en gass-motor.

• Kjøpe en konvertering kit fra en lokal forhandler. Disse er tilgjengelig og kan kjøpes via Internett. De kan bli kostbar, men med pengene du sparer i drivstoff det vil til slutt lønne seg.

• Få en profesjonell mekaniker å passe konverteringsprogrammet for deg, men hvis du er sikker nok, prøv det selv.

• Besøk restauranter for å få tak i brukt vegetabilsk olje. Splitter nye olje er lett tilgjengelig, men kan være ganske dyrt. Det er det beste stedet å få tak i brukt olje fra restauranter. La olje betale for en uke slik at alle matavfall synker og så belastning oljen gjennom en filterposen.Kjøretøyet vil kreve litt diesel til å starte og oppbevare den running til olje er opp til temperatur.

Elektrisk

En rekke elektriske biler er lett tilgjengelig for kjøp.
Konvertere din bil å kjøre på elektrisk. Elektriske biler blir stadig mer populært. Du kan imidlertid konvertere bilen.

• Kjøpe en konvertering kit. Kits er tilgjengelig online fra/konvertere-2-ev.com og kan være relativt lett å passe deg, selv om det anbefales du ansette en kvalifisert mekaniker.

• Finn et sted å plugge i bilen. Flere byer introduserer plug-in parkeringsplasser, inkludert San Francisco.

• Vær oppmerksom på problemer som kommer med elektriske biler, som tiden det tar for å lade og mangelen på fart.