Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Rockford Fosgate Punch 200 Amp


Hvordan du Wire en Rockford Fosgate Punch 200 Amp

Rockford-Fosgate Punch 200 er en ren, kraftig stereo amp, bROkOblINGSbAR for bruk i mono-modus med en 4-Ohms subwoofer. En 12-dB-per-oktav crossover slås på når det brukes med en sub. I stereo er RMS (konstant) utdataene på 4 ohm 50 watt. 2 ohm er utgang 100 watt per kanal. Når den brukes i mono forente modus, er utgangen 200 watt til 4 ohm.

Instruksjoner

Makt ledningene

• Koble bilens batteri negative terminalen. Lå amp ned hvor det vil bli montert.

• Mål og kutt nok nr 4 AWG rød-strandet strømkabelen tilkobles batteriet og amplfier. Tillate en ekstra ben for feil.

• Før strømkabelen gjennom ilden veggen med en gummi nippel. Legge kabelen under teppet, minst to fot fra signalkabelen og forsterkeren.

• På batteriet til slutt kuttet 1 fot strømkabel og sette en sikring holderen på linje. Holde sikringen ut nå. Stripe 1/2 tommers isolasjon av kabelen end, crimp på en stor ring-kobling og fest den til batteriet positiv terminalen. Strip 1/2 tommers av amp-side kabelen end og Tvinn dem sammen. Løsne den amp's B + festeskruen, sett kabelen, stram den ned.

• Fjerne en liten mengde maling fra en lapp av metallplater nær amp og bore hull for å passe en stor skrue. Kutte en 1 ft strandet lengden på nr. 4 AWG black kabel og strip 5/8 tommers isolasjon av hver ende. Sett ene enden under den amp's GND festeskruen. Crimp en ring terminal til den andre enden av ledningen og sy det første poenget med en stor ikke-eloksert skrue og star skive.

Høyttaler og kontroll ledninger

• Mål, lay og strip 5/8 tommers isolasjon av hver ende av en 18-gauge ledning mellom amp og mottaker. Sett amp enden av ledningen under festeskruen på sokkelen REM; koble den andre enden til mottakerens ekstern forsterker på bly eller antenne aktivator bly. Mangler dette føre på mottakeren, wire i en manuell bryter for å slå på amp.

• Montere amp og plugg i RCA signalet fører. Kjøre ledning fra høyttalerne til forsterkeren. Stripe 5/8 tommers isolasjon av kabelände, trykke ned våren klipp terminaler, sett wire, og slipper å Lås wire på plass. Observere polaritet. Hvis opererer i forente mono-modus, wire subwoofere negativt til høyre - utgang og positiv til venstre + produksjon.

• Hvis bruker den valgfri fjernkontroll Punch EQ, bruk en RJ45 ethernet til å koble til den amp's eksterne punch EQ socket.

• Sett inn sikringen, koble batteriet og teste systemet.