Nnywellness.com

Hvordan overfører jeg bilder fra min Blackberry til datamaskinen?


Hvordan overfører jeg bilder fra min Blackberry til datamaskinen?

Kameraet funksjonen på de fleste Blackberry-telefoner lar deg ta bilder på farten hvor og når du ønsker. Får bildene til datamaskinen, kan du lettere dele dem, sikkerhetskopiere dem, redigere dem med programvare på datamaskinen og rydde opp plass på telefonens minne å ta flere bilder. Det er mange måter å overføre bildene til datamaskinen basert på hvor de er lagret, hvor mange du vil overføre og om du har Internett på telefonen, men alle måter er relativt enkel.

Bruke e-post

Hvis du har en Internett-tilkobling aktivert på din Blackberry, kan du sende bilder om de er lagret på minnekortet i telefonen eller i din enhetsminnet. I mappen bilder, merker du bildet du vil sende, og klikk menyknappen for din Blackberry. Rullet ned valgmulighetene å "Sende som e," Klikk den og skriv inn din egen e-postadresse for å få bildet sendes til den.

Hvis du vil sende flere bilder i en e-post, klikk menyknappen igjen, bla til og klikk "Legg ved fil" og en vindu ville popmusikk opp slik at du kan bla gjennom din hukommelse card og enheten minne for flere bilder. Du vil bare se titlene på bildene, så hvis du ikke husker hvilke bilder du vil sende, klikk minnepinnen på Blackberry igjen og velg "Vis miniatyrbilder" å se miniatyrbilder av bildene.

Når du er ferdig knytte bildene, klikk på menyknappen og velg "Send." Åpne e-postkontoen på datamaskinen og laste ned bildene du sendt deg.

I Windows Utforsker

Hvis bildene er lagret på minnekortet, kan du overføre bilder ved hjelp av Windows Utforsker. Trenger du telefon til datamaskin USB-kabelen som fulgte med telefonen eller et microSD-kort og en SD-kortleser koblet til datamaskinen. Koble tjore til telefonen og datamaskinen eller fjerne microSD-kortet fra telefonen (det er under batteriet i de fleste modeller) og sett den inn i adapteren. Hvis du er bundet, kan du svare "Ja" når spurt om du vil aktivere "Mass Storage Mode" på Blackberry. Hvis du bruker et minnekort, setter du inn kortet i kortleseren. Åpne min datamaskin, dobbeltklikk minnekort eller Blackberry-ikonet, og du kan nå kopiere og lime inn eller dra og slippe bilder fra minnekortet til datamaskinen.

Bruke Desktop Manager

Hvis bildene er lagret på enhetsminnet, kan du overføre bildene til datamaskinen ved hjelp av Desktop Manager-programmet som fulgte med telefonen. Må USB telefon til datamaskin tjore, og du må oppdatere prosjektlederen skrivebordet til den siste versjonen ved å gå til mobilnettet tjenesteleverandørens nettsted. Koble tjore i telefonen og datamaskinen, svaret "Nei" på Blackberry når spurt om du vil aktivere "Mass Storage Mode" og åpne Desktop Manager. Klikk Media Manager-ikonet inne Desktop Manager, og du kan vise alle media filene (inkludert bilder) og overføre dem til datamaskinen.

Hvis du installerte ikke Desktop Manager og ikke kan eller vil ikke, må du overføre bilder fra hukommelsen enheten til et minnekort for å sette dem på datamaskinen uten å sende dem. Dette er en langtekkelig oppgave hvis du har mange bilder overføre, som det har å bli gjort ett bilde om gangen. For å gjøre dette, Uthev bildet du vil overføre, klikk på menyknappen og velg "Flytt". En vindu ville popmusikk opp slik at du kan utforske telefonens mapper. Finn din hukommelse card brosjyre, markere eller åpne den, klikk på menyknappen og velg "Flytt her." Hvis en melding spør om du vil "Erstatt eksisterende fil", er det fordi du har et annet bilde i minnekortet med samme navn. Erstatte, eller avbryte flyttingen og gi en av filene og prøv på nytt. Når filene er på minnekort, kan du bruke Windows Utforsker til å overføre dem til datamaskinen.