Nnywellness.com

Hva betyr ubegrenset Data i Verizon?


Hva betyr ubegrenset Data i Verizon?

Verizon Wireless touts seg som den første amerikanske Internett-leverandøren til å konstruere en landsomfattende 4G - en måling av dataoverføringshastighet - nettverk i Amerika. Selskapet hevder også at sin egen 4G nettverk fart er opp til 10 ganger raskere enn sine 3G-tjeneste, fra juli 2013. Når det gjelder ubegrenset data i Verizons nettverk, 3 G og 4 G er hastigheter viktige faktorer for å bestemme hva slike data betyr.

Bakgrunn

Verizons ubegrenset data bør ikke forveksles med andre ubegrenset funksjoner som selskapet tilbyr. For eksempel noen av Verizons planer har ubegrenset "snakk og tekst," som betyr frihet til å foreta og motta ubegrenset telefon samtaler og tekstmeldinger. Ubegrenset data refererer til bruk av Internett eller sende filer, for eksempel bilder, via telefon meldinger. Fra juli 2013, skjønt, tilbyr det meste Verizon delte data planer, eller planer som har en begrenset mengde data - i motsetning til ubegrenset datatjeneste.

Kvele

Enkelte Verizon kunder som Verizon har lov til å beholde ubegrenset data service har rapportert frustrasjon over selskapets praksis "kvele" eller bremse data overføring hastighet på bestemte tidspunkter. Men har disse kundene alle brukt 3G-tjenesten. Vanligvis når abonnenter regelmessig bruker mer enn 2GB data hver måned, vil Verizon gass deres tjeneste når nettverket er overbelastet, for gitt lik båndbredde for alle brukere. Men det er et smutthull for å denne ordningen - 4G-tjenesten.

Endringer

Når Verizon stoppet tilbyr ubegrenset dataplaner til de fleste nye Verizon abonnenter, som syntes å være offisiell slutt ubegrenset data under Verizons vinger. Men er det fortsatt en måte å få ubegrenset data service og frigjøre deg fra rammen av hastighet regulering. Fra juli 2013 må du kjøpe--på full pris - en 4 G-kompatibel telefon fra Verizon og abonnere på 4 G service for å få ubegrenset data med Verizon.

Betraktninger

Kravet at du kjøper en 4G-dugelig telefon på hele utsalgsprisen fra Verizon ikke kunne være en mulighet for noen mennesker, dessverre, signere en kontrakt og betale en månedlig rente å betale telefonen er bare ikke en valgmuligheten å få ubegrenset data service fra Verizon. Du må betale for telefonen i full og foran - som kan bety $500 eller mer, avhengig av telefonen. Videre, selv om dette er den gjeldende plasseringen, Consumerist.com rapportert i juni 2013 at ikke alle Verizon corporate butikker samsvar. I slike tilfeller, i stedet for å kjøpe en telefon fra en Verizon utløp, må du kjøpe telefonen online eller fra en Verizon telefon representant.