Nnywellness.com

Som VGA-kabler fungerer med Dell-projektorer?


Som VGA-kabler fungerer med Dell-projektorer?

Dell, Inc. er en datamaskin som har hovedkontor i Round Rock, Texas, og det produserer og selger maskinvare som datamaskiner, periferisk og projektorer. En projektor er en enhet som prosjekter fortsatt eller videobilder på utvendige overflater som filmen skjermer eller vegger. Hvis du skal bruke din Dell-projektor, trenger du riktig grafikkort matrise (VGA) kabler, som du kan kjøpe direkte fra Dell. Hvis du kjøper fra Dell, er du kvalifisert for Dells kundestøtte.

Extender signalkabelen

Dell VGA hann-til-hunn Extender-kabelen kan du flytte prosjektet videre fra projektorskjermen ved å gi deg en ekstra 50 feet kabel. Dell opprettet denne kabelen for Dell 4100MP-projektoren, og den har én 15-pinners høy definisjon (HD) D-sub (D-Sub) mannlige kontakt på den ene siden og en 15-pinners D-Sub HD kvinnelige kontakten på den andre siden. Denne kabelen er Underwriter Laboratories (UL) 2919-sertifisert, og det er utformet for å redusere signalforvrengning, droppet signal eller skygger. Ghosting er der du ser dobbelt bilde på skjermen. Produsentens varenummer for denne kabelen er U0118 og den omkostningene $75.99 i 2010.

Erstatning kabel Kit

Dette settet er utformet for små bedrifter som har flere enheter som de ønsker å koble til deres projektor og du kan bruke dette settet for ulike Dell-projektorer. Pakken inkluderer en egen Video (S-Video) kabel, én M1 til D-sub/USB signalkabelen, en lydkabel og RCA-kabel (hann). Kabelen er fargekodet, som tilsvarer kontaktene som de kobler. Produsentens varenummer for denne kabelsett er U8754 og det koster $49.99 i 2010.

Multi-inndatakabelen

Flere input-kabelen er utformet for Dell M109S projektorer, og du kan koble flere enheter til projektoren. Ene enden av kabelen kobles til projektoren, men til slutt funksjoner tre andre kontaktene, slik at du kan koble din bærbare, DVD-spiller, PC og gaming konsollen til projektoren. Produsentens varenummer for denne kabelen er 725-10128 og det koster ca $53.21 i 2010.

Dell VGA 100 fot

Dell VGA-til-RCA-utvidelseskabel kan du presse projektoren tilbake så langt som du trenger det passere siden kabelen er 100 fot lang. Det er utformet for å redusere lyd og signal forstyrrelser og forbedre den generelle utseendet av videoen. Det er UL 2919 kompatibel og en 15-pinners HD D-sub hankontakter på den ene siden og tre RCA hankontakter på den andre. Produsentens varenummer for denne kabelen er P1706 og det koster $79.99 i 2010.