Nnywellness.com

Garmin Nuvi 350 Tips & triks


Den Garmin Nuvi 350, en bilnavigasjon GPS, er også omtalt som en personlig reise assistent og underholdningen system. 350 er utstyrt med de fleste vanlige funksjoner, for eksempel stemme spørsmål, trinnvise kjøreanvisninger, 2D eller 3D kart, rutetype og automatisk reruting når du dreier off-kurs. Det inkluderer også statister som måling og gangbarheten omformerne, verden stueklokke, MP3 og lyd bok spiller, en kalkulator og et bildevisningsprogram. For alle de viktigste funksjonene er det noen små bekvemmeligheter som kan bli oversett og noen triks å bruke Nuvi enda enklere.

Lås din Nuvi

Du kan låse Nuvi bruk og tilordne et firesifret personlig identifikasjonsnummer å låse den. En låst Nuvi kan fraråde en tyv, fordi 350 ville være ubrukelig til ulåst. Når du tilordner en PIN-kode, kan du også velge en sikkerhet plassering. Når du ankommer hvor sikkerhet, er Nuvi automatisk låses opp uten PIN. Velg et sted som du går til ofte hvis du mister den firesifrede koden.

Bruke underholdningsfunksjonene innendørs

Når du vil lytte til MP3-spiller eller lyd bok spiller inne, Vend antennen lukket. Når antennen er stengt, den Nuvi 350 søk ikke etter satellittsignaler og GPS-funksjoner er midlertidig slått av, sparer batteristrøm.

Bestrøket Windows eller i vinduet oppvarming

Hvis bilen har belagt windows eller bruker en i-vinduet varmesystem, kan GPS-signaler være blokkert. Å styrke signalet og arbeide forbi disse blokkene, kjøpe en ekstern ekstern antenne. En del av antennen er koblet på baksiden av den Nuvi 350 og den andre delen er montert på utsiden av bilen.

Nylig fant steder

Den Garmin Nuvi 350 holder oversikt over de siste 50 stedene du søkte etter i "Nyere funn." Den lagrede lokasjoner vises i en kronologisk liste, beordret den sist ble vist beliggenhet på toppen. Når tilbake til en nylig posisjon, spare tid på å søke ved å trykke "Hvor å" "Mine steder" og deretter "Siste valg."

Travel Kit

På reise kit hovedsiden, trykk på "hjelp" å lære om travel kit. Mens du lytter til en sang eller bok, trykker du makt med en rask Trykk for å gå tilbake til spilleren, eller trykk tilbakeknappen for å gå tilbake til siden du hadde vært på, for eksempel "Vis kart" siden.