Nnywellness.com

Hvordan å reparere maling Chips & riper


Hvordan å reparere maling Chips & riper

Det er veldig lett å kjøpe maling chips eller riper på en bil, og det er best å ivareta dem. før rust sett, siden når bilen begynner å rust er det vanskelig å arrestere de rustne handlingen. Fikse maling chips og riper krever noen ferdigheter så det er best å øve på noen del av bilen som ikke vises.

Instruksjoner

Vask bilen først.
Vask bilen og kontroller at det er helt tørt før du begynner å reparere maling chips eller riper.

Maling koder er ofte funnet i døren syltetøy.
Se innsiden døren syltetøy eller i hanskerommet finne maling koden for bilen. Ta denne koden til forhandleren og kjøpe en flaske finpusse maling.

Bruke en blyantviskelær for å kvitte området rust.
Rens sprukket eller ripete området med et organisk rensemiddel eller en avfettingsmiddel. Rust bør være slått av med en ren blyantviskelær.

• Hvis det er en stor chip, må du kanskje forsiktig sand området med fine sandpapir. Når sliping er ferdig, tørk pusset stedet med litt rubbing alkohol eller en fille å sørge for at det er renset av støv. La området tørr.

Bruke en tannpirker primer.
Dyppe en tannpirker i primer og forsiktig glatt det over chip eller bunnen. At hver brikke eller bunnen tørke i minst to timer før du bruker en annen fin lag med primer. Bruke så mange strøk etter behov til metall under er fullstendig dekket, venter to timer mellom hvert strøk. Bruk en ren tannpirker hver gang du bruker primer.

• Riste eller blande maling touch-up eller fargen-passet godt og hell litt i en liten plast kopp eller beholder. Dette gjør det enklere å få tilgang maling.

• Maling over bunnen eller flis med en ren tannpirker. Det er viktig å bruke svært lite paint og bruke en ren tannpirker hver gang du vil laste maling. Etter hver tynn søknad, la malingen tørke for et par timer. På nytt så mange ganger som nødvendig for depresjon fylles. Sørg alltid for å vente to timer mellom strøk.

• Når depresjon er helt fylt, la malingen tørke grundig i minst en uke.

• Forsiktig voks eller polsk bilen.

Tips og advarsler

  • Ikke rush og sørg for at hver grunning og maling pels brukes tynt.