Nnywellness.com

Hvordan å tørke en BlackBerry uten strøm


Hvordan å tørke en BlackBerry uten strøm

Du kan fjerne data fra din BlackBerry for en rekke formål. Tørke info fra enheten lar deg slette personopplysninger hvis du selger BlackBerry og kan tjene som en feilsøking teknikk hvis telefonen har maskinvare eller programvare problemer. Koble din BlackBerry på en datamaskin med en USB-ledning for å tørke den Hvis strømmen ikke slår seg når du bruker laderen.

Instruksjoner

Tørke Blackberry på Windows 7

• Tilgang til BlackBerry nettstedet. (Se ressurser.) Klikk "Download for PC." Følg de trinnvise instruksjonene på webområdet for å laste ned den tilhørende programvaren for BlackBerry modellen til en Windows 7-basert datamaskin.

• Koble USB-ledningen til din BlackBerry og til en av USB-portene på datamaskinen.

• Klikk den grønne "Start"-ikonet i nedre venstre hjørne av skrivebordet Windows 7. Klikk "Datamaskin" i menyen som vises til maskinvare og harddisk. Klikk "C-kjøre" og deretter "Programfiler" i alternativet "C-kjøre". Finn og klikk "Apploader.exe"-mappen som er oppført under "Programfiler".

• Søk i mappen "Apploader.exe" å finne kommando-boksen. Skriv inn "loader.exe /resettofactory" inne kommandoen for å tømme din BlackBerry.

• La din BlackBerry koblet til datamaskinen i minst en time å fullføre det sletter forarbeide. Tiden det tar for å tørke en BlackBerry avhenger av mengden data som er lagret på enheten.