Nnywellness.com

Garrard null 100 platespiller spesifikasjoner


Garrard produsert Garrard null 100 platespiller modellen i 1970. Mens Garrard er ikke lenger masse produsere denne platespiller, er det fortsatt en ønskelig platespiller for samlere og fans av vinylplater. Null 100 tilbyr en lytteopplevelse med minimal rumble og konstant rekordfart. Den null-100 kan også spille poster på 33 eller 45 rpm.

Konstruksjon

Garrard null 100 er konstruert med en magnetisk TONEARMEN anti-skøyter system, som holder pennen stødig mens den kjører langs sporene av posten. Dreieskiven har også dempet cueing handling, som hindrer at nålen slamming ned for hardt på posten. Den null-100 er bygget med 110/125-, 110/120- eller 220/240-volts strømforsyning avhengig av motor coil ledninger. Power supply frekvensen er 50 eller 60 hertz avhengig av wiretrekk og stroboscope. Wow av dreieskiven er vurdert som bedre enn 0,10 prosent RMS, med en flagre bedre enn 0,05 RMS.

Spillbarhet

Garrard null 100 dreieskiven kan spille alle typer annen en 78 rpm. Enheten har en pitch-kontroll, som lar brukerne justere banen 3 prosent opp eller ned om nødvendig. TONEARMEN hodet dreies lateralt som glir langs til å sikre stabilitet i avspilling. En tilting enhet kan også justere patronen 15 grader.

Funksjoner

Null 100 dreieskiven er en automatisk platespiller med en reimdrift. Et belte blir fat holde posten, og nålen kan automatisk drop seg på posten og fjerne selv når avspilling er fullført. Det er også mulig å bruke Garrard null 100 som en manuell platespiller. Motoren er isolert på innsiden av dreieskiven å gi en rolig, rumble problemfri lytteopplevelse. Lager tallerken for dreieskiven er laget av hard gummi, som forbedrer lydkvalitet.