Nnywellness.com

Garmin 255W spesifikasjoner


Garmin nuvi 255W utgitt i 2009, og er en entry-level GPS street navigator GPS produsenten Garmin. Dens hovedkarakteristikk er dens widescreen-skjerm, som er grunnen til enheten har "W" betegnelse. Fra 2010 har en foreslått produsentens utsalgspris av $179.99.

Viktigste spesifikasjoner

Garmin nuvi 255W har forhåndslastet City Navigator NT kart i to - og tre - dimensjonale format med en database over interessepunkter (POI) som inneholder steder som hoteller, restauranter, drivstoff stasjoner og minibanker. Garmin 255W har også en stemme spørsmål som reiser instruksjoner; en rute unngåelse funksjon for å unngå adversarial kjøring situasjoner som overbelastning i trafikken; en fartsgrense indikator; en hvor jeg? funksjonen for å finne nærmeste POI, adressen eller veikryss; og ecoRoute for beregning av en mer drivstoffeffektive rute. Brukere har et valg mellom et QWERTY eller ABC tastaturoppsett.

Minne, lagring og ikke-navigasjonsverktøy

Hver Garmin nuvi 255W har muligheten til å godta flere kart og interessepunkter på grunn av dens indre hukommelse, som lagrer opptil 1000 steder. Brukere kan utvide det interne minnet ved å sette inn et Secure Digital-kort inn i sporet på enheten. Det er også geotagging Foto styringen evnen, en verden reise stueklokke, kalkulator, en valuta og unit converter, en bilde seer og en antityverienhet kalt plagg lås følger med nuvi 255W.

Fysiske egenskaper

Veiing 6.1 unser og kun tilgjengelig i grått, Garmin nuvi 255W er 4,8 inches lang, 2,9 inches høy og 0,8 inches. Dens widescreen touchscreen---det bruker bredt kvartal Video Graphics Array som standard, eller WQVGA---måler 4.3 tommer diagonalt, og måler 3,81 inches bred og 2,25 inches høy. Det har også en maksimal oppløsning på 480 av 272 piksler og en hvit backlight.