Nnywellness.com

Hvorfor Nokia-telefoner har to SIM-kort-holdere


Nokia-telefoner som har to abonnent identitet modul kortspor er utformet for å gi brukere muligheten til å tilordne og bruker to telefonnumre i samarbeid med den samme telefonen. Kjent som dual-SIM- eller dobbelt-SIM-telefoner, kan de hjelpe lagre på ringer fjerntakst hvis telefonen brukes i flere stater eller land.

Teknologi

Som stempel størrelse microchips inneholde SIM-kort viktig personlig informasjon, for eksempel telefonnummer, kontonummer og navnet, som identifiserer telefonen til operatøren. SIM-kort er kompatible med Global System for Mobile Communications-teknologi, som vanligvis brukes av T-Mobile og & T. dobbelt-SIM og dobbelt-SIM-telefoner, for eksempel de som tilbys av Nokia, er bare bra for mobilnettet ringer og sende og motta multimediemeldinger som støtter tekst, bilde, video og tale innhold. SIM-kort er også byttes ut med andre mobiltelefoner, gjør det mulig å overføre informasjon lagret på SIM-kortet til en annen mobiltelefon.

Dobbel vs dobbelt SIM

En dobbelt-SIM telefon som Nokia C1-00, støtter to SIM-kort og to telefonnumre, men du må bytte mellom de to kortene bruke ønsket telefonnummer. Dual-SIM-telefoner, som Nokia C2-00, kan du plassere og motta anrop og sende og motta meldinger på samme tid uten å måtte bytte mellom kort. Disse telefonene er low-end modeller, men tilbyr bare grunnleggende mobilteknologi.

Leverandør

Bruke en dobbelt - eller dobbelt-SIM card Nokia mobiltelefon til fulle krever aktivering begge kortene med mobiltjenesteleverandøren. Hvis du planlegger å bruke telefonen i direkte service-området, blir telefonnumrene i samme retningsnummer. Men hvis du har tenkt å bruke telefonen i flere deler av staten eller landet i forretningsøyemed, kan leverandøren tilordne telefonnumre i ulike koder. Lang-avstand yrke i USA er i stor grad irrelevant når du bruker en mobiltelefon, disse typer telefoner mest nytte personer som bruker den samme telefonen der langdistanse avgifter for internasjonal yrke.

Betraktninger

Selv om dobbelt - og dobbelt-SIM Nokiatelefoner noen fordeler, mangler de fleste av dem funksjonene som vanligvis tilbys av mobile enheter på markedet på tidspunktet for publikasjon, for eksempel tilgang til 3 G og 4 G trådløse nettverk og styringen funksjonaliteten. Nokia C2-00, men kommer med noen av high-end funksjonene som tilbys av andre mobiltelefoner, som innebygd digitalt kamera og nettleser.