Nnywellness.com

Hvordan oppretter jeg en melding for en innkommende tekstmelding på en BB 8130?


BlackBerrys tilbyr en grad av tilpasning som er høyt verdsatt blant både profesjonelle og hjemmebrukere. Dette gjelder spesielt når det gjelder den allsidige tilbud for å tilpasse meldingen profiler. Hvis du ikke er en fan av hvor mange ganger din BlackBerry 8130 vibrerer når du mottar en SMS eller kanskje ikke liker lyden filen det spiller, er det en enkel prosess for å redigere innstillingene involvert og tilpasse meldingen profilen. Du kan også lage dine egne varsler ved hjelp av lydfiler som er lastet opp på enheten fra en datamaskin.

Instruksjoner

• Koble mini-USB-kabelen til datamaskinen i tillegg til BlackBerry selv. Når BlackBerry spør om du vil aktivere "Mass Storage-modus", velge "Ja" Datamaskinen vil få opp et nytt vindu vise filmappen for enheten. Kopier lydfilen for din ny melding til mappen "Musikk", deretter koble Blackberry.

• Trykk på "Menu"-tasten på din BlackBerry 8130. Bla til og velg "Profiler." Du vil nå se en liste over alle tilgjengelige lyd profiler. Bla ned og velg «Avansert».

• Merk lyd profilen som du ønsker å bruke din egendefinerte SMS-varsling, og trykk på "Menu"-tasten igjen. Velge "Rediger". En liste over alle programmer som bruker lydvarslinger vises.

• Velg "SMS" fra listen. Herfra er du sette opp din nye innkommende SMS-varsling. Velg alternativet "Lydfil" gå til og velg din egendefinerte lydsignal. Eventuelt kan du også endre vibrasjon mønsteret for innkommende SMS-meldinger.

• Redigere både "I hylster" og "av hylster" innstillinger, BlackBerry 8130 kan oppdage når det er holstered og bruker forskjellige innstillinger med mindre annet er beskrevet.

• Når ferdig, trykk "Meny" og deretter "lagre". Den egendefinerte meldingen er nå konfigurert.

Tips og advarsler

  • Denne prosessen kan brukes til å opprette tilpassede varsler for mange andre programmer lastet på din BlackBerry 8130. Du kan tilpasse innstillingene for kalenderen, e-post, direktemeldinger og mer.
  • Husk å lagre arbeidet etter endre profilinnstillingene. En feil som mange gjør er å trykke på "Tilbake"-knappen uten å treffe "Meny" og "Lagre", slette alle nye innstillinger og nødvendiggjør mer tid brukt for å gjøre arbeidet.