Nnywellness.com

Hva er verdien av en klassisk bil?


Hva er verdien av en klassisk bil?

En klassisk bil er en bil som ble gjort mer enn 25 år siden eller så. Mange bil elskere samle gamle biler og få dem kjøre igjen, eller bare kjøpe dem så bilene kan sitte i garasjen. Bestemme verdien av en klassisk bil er nyttig for mange grunner, enten det er for forsikring eller lån formål, å finne ut om bilen du prøver å kjøpe er verdt det eller selv å holde nøyaktig oversikt over hvor mye bilene er du allerede eier verdt. Jobben med å bestemme verdi gjøres vanligvis av en appraiser. Men du vil ikke gå til en appraiser for dette - appraiser har å spesialisere seg i eldre biler.

Instruksjoner

• Få en vurdering fra bil inspeksjoner (se ressurser). Dette selskapet har 500 steder i USA og Canada, og vil gi deg en verdi for biler som selv ble gjort før 1945. På nettstedet finner du en eksempelrapport. Avgrensningsbrønn er $25 ekstra. Denne tjenesten vil koste deg en god mengde cash.

• Kontakt oss vurdering hvis du har en utrolig gamle bil som trenger en verdi (se ressurser). Dette selskapet forsjkning biler så tidlig som 1885 og har ekspert ansatte etter behov. Amerikanske vurdering ble grunnlagt av eier David Kinney, en stor bil solfangeren, i 1990. Dessverre er sine kontorer bare i Washington DC-området, Virginia og Maryland.

• Bruke nøyaktig Auto takstmenn for å fylle ut en postordre vurdering, det vil bare koste deg $50 (se ressurser). Du sende dem et skjema om bilen og sin tilstand, problemer og sende bilder. Dette selskapet løfter å gi rettferdige medarbeidersamtaler, og du kan også gå til Nord-California eller nordlige Nevada kontor i person.

• Spør Featherman og selskapet å bestemme verdien av klassiske bilen (se ressurser). Scott Featherman har 25 års erfaring og er en sertifisert appraiser, så han ville være en god person til å gå til hvis trenger du verdien for forsikring eller lån. Dette selskapet er i Pennsylvania, og Scott er tilgjengelig via telefon eller email.

• Bestemme verdien selv med 100 poeng systemet. Undersøke og vurdere eksteriør, interiør, maling, glass, trim, møbeltrekk, innspilte kjørelengde, motoren, bremsene, overføring, autentisitet, spesielle funksjoner og ønskeligheten på en skala fra 1-5. Av totalt poengverdien, vil bilen passe inn i en av seks kategorier. Se mer om denne teknikken i koblingene i ressurser.