Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Yamaha Raptor 660R Coil


Raptor-660 var det største sport all - terreng kjøretøyet i Yamaha utvalg fra 2001 til 2005. Raptor ble drevet av en 660 cc, fire-takter, én-sylindret motor som var i stand til å erobre mest off-road miljøer med lite problemer. Men for å holde Raptor 660 opererer på sin topp evne hengslet tungt på tenningen systemets evne til å generere viktige gnisten danner som grunnlaget for forbrenningsmotorer. Denne gnist overføres til tennpluggen gjennom Raptors tenningen coil, som forsterker den ATV 12-volts elektrisk strøm til høy spenning gjeldende måtte tenne luft og drivstoff blandingen i motoren forbrenning kammer. Fjerne og installere ignition coil er en ganske enkel jobb, men krever fjerning av ATV'S front fender og frontlykter.

Instruksjoner

Tenningen Coil fjerning

• Parkere ATV på en flat, jevn overflate og sett på parkeringsbremsen. Frigjør setet, med spaken på baksiden av sete pute, og løft setet av ATV.

• Løsne terminal bolten sikre negative batterikabelen batteriets negativ Terminal, med en stjernetrekker. Flytt enden av kabelen så langt som mulig fra terminalen.

• Fjern skruene fra toppen av frontgrill panelet, bruker en Allen fastnøkkel. Løft grille panelet av front fender. Unbolt frontlyktene fra begge sider av front fender, ved hjelp av en ratchet og en socket. Koble frontlys ledninger fører, deretter trekke frontlyktene fra ATV.

• Skru boltene fra fronten av fender, deretter bunnen av drivstofftanken ved utgangen av fender og langs innsiden av både foran hjulet brønner, bruker en skralle. Fjern plast presse nagler fra drivstofftanken trim panelet, bruker tuppen av en stjerneskrutrekker. Skru gassen cap for hånd, og løft trim panelet av front fender. Skru gassen cap på plass for å hindre skitt og rusk inn i tanken.

• Forstå tennpluggen kabelen, ligger foran motoren topplokk, ved sin gummi støvel, og slå boot en halv gang og trekke den av tennpluggen. Følg tennpluggen kabelen til ignition coil på venstre skinnen nær styringen pivot. Trekk den elektriske kontakten av terminalen på baksiden av ignition coil.

• Ta ut boltene som fester ignition coil på ATV rammen, bruker en skralle. Trekk spolen bort fra rammen.

Tenningen Coil installasjon

• Hold ignition coil mot venstre skinnen og justere spolen monteringshullene med den gjengehull rammemargen i rammen. Skru montering bolter på plass for hånd, så boltene til 5.1 fotpund, bruker en momentnøkkel.

• Trykk tenningen coil ledningskontakten på terminalen på baksiden av ignition coil. Før ny spolen tennpluggen kabelen mot topplokk og skyve støvelen over tennpluggen inntil den smetter på plass. Rykk lett på boots for å sikre at kabelen er godt festet til slutten av tennpluggen.

• Skru gassen cap, deretter legge front fender og drivstofftanken trim panelet over ATV. Skru gassen cap på plass, etterfulgt av front fender festeboltene. Stram alle bolter til 5.1 fotpund. Juster drivstofftanken trim dekselet i fordypningen skåret i front fender. Skyv nye plast push nagler til trim panelet monteringshuller.

• Slip kategorien nederst i frontgrill-panelet i sporet skåret i front fender. Skru frontgrill panelet bolter godt på plass, bruker en Allen fastnøkkel. Montere frontlyktene på begge sider av front fender og skru frontlys festeboltene på plass for hånd. Boltene til 5.1 fotpund. Koble frontlys ledninger fører til på ATV ledningsnett.

• Plass negative batterikabelen mot batteriets negative terminalen. Skru terminal bolten på plass, med en stjernetrekker. Skyv foran på setet på plass, og trykk ned på baksiden av sete pute til sete spaken låser.