Nnywellness.com

Olje Filter fjerning Tips


Olje Filter fjerning Tips

En enkel oljeskift kan bli mange bortkastet timer når du konfronteres med en fast oljefilter og kan ikke finne ut hvordan du fjerner den. Ikke alle bil-produsenter har enkelt eier vedlikehold i tankene når de utformer bilmotorer, og som et resultat oljefiltre i noen modeller er nesten utilgjengelig, noe som gjør prosessen med å fjerne og erstatte dem enda mer vanskelig.

Bandet fastnøkkel

Den enkleste måten å fjerne en oljefilter er å legge en bandet fastnøkkel rundt i kroppen av filteret og vri den av. Hvis din oljefilter har ikke vært på for lenge, og hvis det er tilgjengelig og har nok plass rundt det å slå bandet skiftenøkkel, du er i flaks og denne metoden vil trolig fungere.

Spider fastnøkkel

En edderkopp fastnøkkel er en spesialitet verktøy for å fjerne oljefiltre. Det består av et håndtak og tre eller fire utvidelser som grep om sidene oljefilteret når skiftenøkkelen er montert over enden. Det kan hende at en edderkopp fastnøkkel tilgang oljefiltre som en bandet fastnøkkel ikke, akkurat som en bandet skiftenøkkel kan få til områder som en edderkopp skiftenøkkel kan ikke. Hvis du utfører oljeskift på mange forskjellige biler, vil du tjene på å eie en av hver.

Skrutrekker og Hammer

Hjem mekanikk med fast olje filtrerer ofte ty til en hammer, skrutrekker og en barbarisk, men vanligvis svært effektiv løsning. Før du gjør dette, kan du plassere drenering panorere under filteret fordi olje vil gå overalt når du starter. Metoden er enkel: hammer skrutrekkeren gjennom oljefilteret for å gi deg et håndtak du kan bruke til å vri av filteret. Dette fungerer best hvis du kan få skrutrekkeren helt gjennom begge sider av oljefilteret, som dette gjør skrutrekkeren å presse på to punkter på filteret gir deg noen innflytelse.