Nnywellness.com

Moro spill via tekstmeldinger


Moro spill via tekstmeldinger

Tekstmeldinger er nyttig for enkel kommunikasjon, men det kan også være en plattform for kreativ moro. Å vite noen tekst beskjed spill er en fin måte å flørte eller bare passere tiden. Spill kan være alt fra enkle til komplekse, med som mange spillere som du lyst til å bli involvert. Prøv noen av disse neste gang du fra dine venner eller familie og ønsker å komme i kontakt.

Sidegater

Cross Streets er et flott spill for folk som kjenner byen godt eller prøver å lære det bedre. Bruk telefonen til å knipse et bilde av gateskilt med en interessant landemerke i bakgrunnen, som en særegen tårn eller favoritt kaffebar. Tekst bildet til en venn. Det er deres jobb å navnet krysse gaten og sende tilbake en mer utfordrende bilde til deg.

Frengo Trivia

Hvis du leter etter en mer profesjonell gaming erfaring via tekstmelding, er Frengo en topp kilde. Fellesskapets mobile mest populære tekst beskjed spill vanligvis innebære trivia. Du kan konkurrere mot dine venner i noen kategori tenkelige.

Tommel Flurry

Målet med tommelen flurry er å skrive en lang tekst så raskt som mulig. Dommeren sender ut en tekst til hver konkurrent med en passasje fra en bok, en spøk eller film sitat. Deltakerne må skrive inn passering og sende den til dommeren. For hver feil, texters har ett sekund lagt til deres endelige score, så selv om du får meldingen i dommerens medfødt første, du kan fortsatt være skadet av unøyaktighet. Dette spillet krever noen grunnregler på forhånd, inkludert hvorvidt T9 er tillatt.

Jumbli

Et spill tilbudt direkte fra AT & T, Jumbli har alle i landet konkurrerer om å produsere den høyeste scoring ord fra en samling av brev med forskjellige poengverdier. En massiv Jumbli skjermen er angitt i Time Square, eller du kan finne de aktuelle bokstavene online og i deltakende restauranter og forretninger.