Nnywellness.com

Hva er bil transportørene?


Bil transportører er lastebil, jernbane og utenlandske tjenester som bærer biler hele USA og utover. De levere biler fra fabrikken til forhandlere, mellom forhandlere, fra personlige selgere til kjøpere og for folk som er flytte. Det er veldig vanlig for biler å bli levert med tog og deretter transportert videre til et bestemt mål av lastebil.

Funksjonen

Forhandlere har ikke transport biler ved å kjøre dem, fordi den setter kjørelengde på dem. Forhandlere bestille spesielle biler og andre kjøretøy fra en rekke forskjellige fabrikker, og disse kjøretøyene må sendes umiddelbart og kommer skade-free. I tillegg når lokale forhandlere gjorde det mulig for kunder å bestille nye biler fra andre deler av landet, ble automatisk transport enda mer lønnsomt.

Funksjoner

Bruktbiler transporteres også. Internett salg har forårsaket en stor boom i bil transport, som individer trenger en måte å ha biler som de kjøper på linje sendt til dem. Forhandlere også sende bruktbiler til auksjoner rundt om i landet.

Historie

Autolog automatisk Transport var det første selskapet til å fokusere på levering biler for private eiere. I 1976 ble begynte selskapet å flytte biler for beboere i nordøst som gikk til Florida for vinteren. Selskapet kunne konsolidere truckloads og gir en pålitelig og rimelig alternativ til andre alternativer som er tilgjengelige på tiden, som kjøper plass på jernbane bil eller betale en person til å kjøre bilen. Ideen viste seg svært lønnsom fordi de snart ble mottar forespørsler fra hele landet, ikke bare fra enkeltpersoner, men fra bedrifter og bilutleiefirmaer. I 2008, hadde Autolog automatisk Transport utvidet til mer enn 100 hele USA.

Betraktninger

Enkelte kjøpere anbefales å velge selskaper med kunde-vennlig politikk, for eksempel full refusjon på innskudd, hvis transaksjonen er kansellert eller annen grunn før pick-up. Selskaper også kunne gi nøyaktig dato av pick-up, fordi ellers tvil er kastet på tjenestens pålitelighet. I tillegg anbefaler faste kunder arbeider med selskaper som ikke krever betaling før de plukke opp bilen.

Advarsel

Fordi bil transportørene varierer i omdømme, bør potensielle kunder undersøke anmeldelser av tjenestene før du velger en. Flere nettsteder har vurderinger av bil transportørene. Minst ett selskap har blitt dømt for bedrageri og beordret til å betale nesten $100.000 til kunder for refusjon. Flere har mottatt mange lav-stjerners rangeringer med ulike lidelser. Se avsnittet ressurser nedenfor for en link til bil transporter vurderinger.