Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 1995 Volvo 850 at Rotor


Alle skivebrems-system, skivebremser foran en 1995 Volvo 850 Nick har bremseskiver som slites ned over tid forårsaker potensielle sikkerhet bekymringer. Ujevn rotorer, for eksempel kan skade bilens bremseeffekt - bremseklosser kunne ikke kontakte et konsekvent areal på rotorene, redusere hele oppbremsing systemets effektivitet. For å unngå dette, må du alltid erstatte over slitt rotorer.

Instruksjoner

• Park Volvo på en glatt og jevn overflate. Delta på parkeringsbremsen. Løsne forhjulene med dekk jern. Sett bilen på jack står med kontakten. Ta av forsiden hjul med dekk jern.

• Unbolt brems skyvelære med en 3/8-tommers ratchet og socket, og løft den ut. Trekk bremseklossene av brems skyvelære og kaste seg. Unbolt brems skyvelære ankeret fra suspensjon med en 3/8-tommers ratchet og socket, og henge skyvelære med en kraftig strikk ledningen slik brems skyvelære linjen ikke er kinked.

• Unbolt guide pin bolter på rotoren med en 3/8-tommers ratchet og socket. Trekk rotoren av foran hub. Skyv erstatning rotoren på huben, og installere guide pin bolter bruker en 3/8-tommers momentnøkkel, torquing det ned til 72 tomme-pounds.

• Installere en c-klemmen til brems skyvelære slik gjenget stang installerer i midten av låsen åpner og lukker. Stram c-klemmen til stempelet i caliper kollapser. Installere bremseklossene i låsen åpner og lukker, og installere caliper på suspensjon med en 3/8-tommers ratchet og socket.

• Installere hjulene bruker et dekk jern, og senk Volvo utenfor jack står med jack.