Nnywellness.com

Hvordan å drepe Fleas i en bil


Hvordan å drepe Fleas i en bil

Biler har møbeltrekk og tepper akkurat som hjemme; Derfor kan fleas like gjerne bosette seg i bilen som noe annet sted. Dette kan skje hvis din pet rides med deg, eller det kan bare skje hvis loppene haik inn i bilen på sko. Grundig bli kvitt loppene er en flere trinn. Å bruke en loppe produkt, mens det kan drepe mange av dem, kan ikke få alle loppene og egg.

Instruksjoner

• Vakuum hele interiøret i bilen, inkludert alle tepper og polstrede områder. Bruk vakuum vedleggene til vakuum under setene og andre hardt å nå områder. Støvsuging alene suger opp mye loppene og deres avkom, samt løfte fiber av møbeltrekk og teppet så loppe produkter lettere kan trenge disse.

• Sette på gummihansker, vernebriller og en malers maske så du ikke berører kjemisk, få det i øynene eller inhalerer det. Rull ned bilvinduene for ventilasjon.

• Teste et lite område av loppen sjøsprøyt på teppet og møbeltrekk å sikre at det ikke forårsaker misfarging først. Sjøsprøyt loppen carpet og Møbeltapetsering spray i innlandet. Kontroller at du får det under seter, i møbeltrekk sømmer og andre områder loppene og Larvene kan skjule.

• Holde vinduene rullet ned og la produktet tørker. Noen produkter foreslå tomrom igjen etter at den har tørket, sjekk etiketten.

Tips og advarsler

  • Velg en spray som inneholder en voksen loppen morder pluss en insekt vekst regulator best resultat. Disse kontroll lopper lengre enn sprayer som bare dreper voksne. De med IGR vil vanligvis staten rett på flasken at de drepe loppene og egg.