Nnywellness.com

Hvor å hekte en bil Batteri Gauge


Tilstanden til batteriet er viktig å vite når du kjører bilen. Hvis spenningen faller for lavt, bilen ikke kan kunne starte neste gang du slår den av, eller du ikke har kanskje nok strøm til å kjøre elektrisk tilbehør. Ikke hver bil inkluderer en spenningen måleren, som er en god måte å fortelle deg hvilken tilstand batteriet er i. Trekke opp en bil batteri gauge er en del av prosessen for å få en spenningen måleren i oversikten.

Instruksjoner

• Veggmonteringsbraketten gauge til oversikten i et rom som gjør det enkelt å vise samt praktisk hjelp drill og selv trykke skruer måleren. Skyv måleren til braketten og skru ned medfølgende klemmen med måleren å stramme måleren i braketten.

• Sonde ledninger under dashbordet bruker 12-volts test lyset for å finne en svitsjet tenning strømledning. Test dette ved stick sonden i en wire og vri nøkkelen i tenningen på og av. Når lyset lyser med tenningen, har du funnet en strømledning. Klemme røde ledningen på måleren til nettledningen ved hjelp av scotchlok kontakten og Tanga.

• Sonde ledninger under dashbordet med 12-volts test lyset for å finne en dash lyssignal. Test dette ved stick sonden i en wire og skru lyset av og på. Når lyset lyser med bryteren, har du funnet riktig ledningen. Koble den hvite ledningen til lystråd blå scotchlok koblingen og Tanga.

• Kjør svarte ledningen til et stykke metall på eller under dashbordet. Stripe 1/4-tommers av skjerming av enden av ledningen med wire strippere og crimp en ring terminal på enden av ledningen med wire-crimpers. Skru ringen terminal i dashbordet bruker drill og selv trykke skruer.