Nnywellness.com

Hvordan å kutte bil forsikring kostnader


Hvordan å kutte bil forsikring kostnader

Kutte bilen forsikring er ikke veldig vanskelig, spesielt med dagens konkurransedyktige priser. Du trenger imidlertid ikke bare å finne billigste eller mest nedskalert forsikringen transportør. Faktisk kan du redusere din forsikring kostnadene ved å hoppe over noen av dekning du egentlig ikke trenger. Disse dekning blir noen ganger bygd som fordeler, men andre ganger de koster deg store penger og levere svært lite tilbake.

Instruksjoner

• Søke på Internett og Geico.com eller Progressive.com. Dette er to av de største, billigste og mest krav-orientert, og begge tilbyr lavere priser. Bare skriv inn din informasjon på nettet et tilbud du kan enkelt sammenligne.

• Inkluder alle sikkerhetsfunksjoner bilen, som anti-Lock bremser og anti-tyveri enheter. Noen biler har en elektronisk nøkkel med en antennelse cut-off funksjon, og Geico vil gi deg en lavere pris hvis du har en av disse. Hvis du bruker din egen enhet som en styringsgruppe søylelås eller radiofrekvens tracker, Velg dette alternativet under rente tilbud.

• Velg bare dekning du trenger, ved lov, som grunnleggende dekning og skade på eiendom, personskade. Du kan redusere dekning til 10.000 / $20.000, som betyr $10.000 per person og $20.000 for hele ulykken. Dette vil spare penger, men det vil ikke gi deg så mye dekning.

• Avgjøre om du trenger kollisjon og omfattende, som dekker deg mot tyveri og andre skader som ikke er relatert til en bilulykke (kan omfatte flom, branner, stormer, etc.). Mens de fleste tilstand krever kollisjon de krever ikke omfattende, men din lien holderen vil. Dette beskytter dem fra å tape penger hvis bilen er i en ulykke eller stjålet.

• Øke din egenandel til $1000 på omfattende hvis du er villig til å betale så mye ut av lommen. Oddsen er ganske lav bilen faller offer til tyveri eller en flom, og i mange tilfeller vil du tjene tilbake ekstra $500 i besparelser etter bare noen få år.

• Kontakt din agent trenger du uforsikrede bilist eiendom skade beskyttelse. Dette kan være en redundant dekning i noen tilfeller fordi den bare dekker bilen hvis truffet av en uforsikrede bilist, som blir dekningen kollisjon. Hver stat har forskjellige lover; noen krever dette, og noen har svært lav egenandeler, så spør om det og bestemme hva som er best.

Tips og advarsler

  • Holde høy egenandeler er et smart trekk hvis du er generelt et trygt driver; men skje ulykker.
  • Egenandeler gjelder for alle kostnader som kan påløpe i en ulykke, fra medisinske utbetalinger til skade på eiendom, så være sikker hvis du trenger alle tre at du kan gjøre kombinert fradragsberettiget betalinger.