Nnywellness.com

Hvordan ta opp fra en kassettspiller til en datamaskin


Hvordan ta opp fra en kassettspiller til en datamaskin

Hvis du har kassetter som inneholder dyrebare minner, vet du sikkert allerede at kassetter ikke vare evig og at deres lydkvalitet forringer med tid. En enkel måte å bevare hva skjer kassetter er å ta opp fra en kassettspiller til datamaskinen. Så lenge du har en RCA å 3.5 mm kabel og en lydopptaker program som Audacity, WavePad eller AVS Audio Editor, er det enkelt.

Instruksjoner

• Last ned en lydopptaker programmet hvis du ikke allerede har en.

• Plasser din kassettspiller nær datamaskinen. Spole båndet, eller sette den til punktet hvor du ønsker å starte innspillingen.

• Koble de to RCA-pluggene til "Linje ut" kontaktene på baksiden av kassettspiller. Sett 3,5 mm pluggen i datamaskinens "Innlinje" jack, som kan være bak eller foran tårnet (se mikrofonen symbol).

• Åpne programmet innspilling, klikk "Record" (vanligvis en rød knapp eller rød pil) og trykk "Spille" på kassettspiller. Se programmets nivåmålerne for å sikre at innspillingen ikke er for høyt eller for myk; Hvis meter går i røde, skru ned utgangen på kassettspiller eller input på programmet. Slette test segment, og kontroller på båndet er akkurat på punktet du vil spille inn.

• Registrere innholdet i båndet ved å klikke "Record" programvaren og deretter trykke på kassettspiller "Play"-knappen. Når du er ferdig, trykk "Stopp" programmet og på kassettspilleren, og trykk "Lagre" på programmet.

Tips og advarsler

  • Hvis du laster ned Audacity i trinn 1, må du laste ned gratis LAMME plug-in, også, hvis du vil lagre innspillingen som en MP3.
  • Alle tre av disse lyd-opptakere vil tillate deg å velge hvordan du vil lagre filen. Hvis du velger å lagre det som en WAV-fil, være klar over at det kan være ganske stor. MP3-filer, derimot, tar mindre plass.